Redactia.ro
Home » Sport » Pușcaș, lăudat în Anglia! Record absolut pentru român

Pușcaș, lăudat în Anglia! Record absolut pentru român

Pușcaș, lăudat în Anglia

Pușcaș, lăudat în Anglia. Românul a reuşit o performanţă uluitoare în Championship. A marcat un hat-trick în doar cinci minute.

George Puşcaş merge din ce în ce mai bine la echipa de club. Internaţionalul român a uimit pe toată lumea când a reuşit să dea un hat-trick pentru Reading în doar 5 minute. A devenit de altfel primul fotbalist care înscrie de 3 ori în acelaşi meci în acest sezon de Championship. După ce a marcat, George Puşcaş a luat mingea acasă şi toţi colegii săi i-au dat autografe pe ea. După ultimele meciuri, fanii englezi îl elogiază pe reţelele de socializare. George Puşcaş a reuşit hat-trick-ul în meciul cu Wigan. Reading a fost condusă iniţial cu 1-0. Românul a marcat în finalul partidei în minutele 79, 80 și 84.

 

View this post on Instagram

 

Three goals, three points, one victory for the team! Go Reading 🔵⚪️ #TheRoyals

A post shared by George Pușcaș (@puski96) on

”Te iubesc, român sexy și nenorocit ce ești”, i-a transmis în glumă Liam Moore, căpitanul de sâmbătă al echipei.

”Trei goluri, trei puncte, o victorie pentru echipă”, a fost și răspunsul lui George Pușcaș, pe contul personal de Facebook.

Pușcaș lăudat de englezi

În acest sezon, românul de 23 de ani a reuşit să înscrie şase goluri pentru Reading. Fotbalistul a ajuns în Liga a 2-a din Anglia în luna august. Reading a plătit celor de la Inter 8 milioane de euro, la care se adăugă şi bonusuri în valoare de două milioane de euro. George Puşcaş a semnat un contract valabil pe 5 ani. În acest moment cota lui de piaţă este de 6 milioane de euro.

Citeşte şi: România – Senegal 29-24! Tricolorele au câştigat al doilea meci de la Campionatul Mondial