Redactia.ro
Home » Sport » România – Senegal 29-24! Tricolorele au câştigat al doilea meci de la Campionatul Mondial

România – Senegal 29-24! Tricolorele au câştigat al doilea meci de la Campionatul Mondial

România - Senegal 29-24

România – Senegal 29-24! După înfrângerea usturătoare de ieri, tricolorele au defilat astăzi, în meciul cu Senegal.

Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a meciului. Deşi se resimte după accidentarea care a ţinut-o o bună bucată de vreme departe de teren, Cristina a strălucit. A marcat nu mai puțin de 13 goluri pentru România. Perianu, Polocoşer și Udriştioiu au reuşit câte trei goluri, Iuganu și Seraficeanu câte două, Pintea, Ostase și Zamfirescu câte un gol.

„Pentru mine a fost ceva nou să joc împotriva Senegalului. Se știe că ele sunt la prima participare la Campionatul Mondial. Jocul a fost mult mai bine pregătit, mai ales după felul în care am pierdut în prima zi. Am sentimentul că suntem mult mai bine acum, sunt mulțumit de cum am evoluat, în special în apărare”, a declarat la conferinţa de presă, Tomas Ryde, antrenorul României.

Tomas Ryde a fost atacat din nou de Mazilu

Fostul handbalist, Viorel Mazilu l-a criticat ieri pe antrenorul Tomas Ryde, după înfrângerea suferită. Nici astăzi, selecţionerul nu a scăpat de atacurile lui Mazilu.

„Mie nu-mi place. Îmi e antipatic. Cum, tu ceri time-out ca să bei apă? Cristina Neagu e cea mai bună jucătoare din lume, ar trebui ca Federația s-o cloneze. E greu să ne oprească vreo echipă dacă ea va juca precum a făcut-o astăzi.
Pentru noi, meciul cu Muntenegru va fi o finală, nu putem să așteptăm până partida cu Ungaria de la sfârșit”, a spus Mazilu, în direct la Digi Sport.

România va mai juca în grupă contra Kazahstanului pe 3 decembrie. Urmează apoi meciul cu Muntenegru pe 4 decembrie, şi cu Ungaria pe 6 decembrie. Primele trei clasate se califică în faza grupelor principale. De aici, echipele de pe primele două poziţii vor juca în semifinale.

Citeşte şi: România – Spania 16-31! Debut cu stângul la Campionatul Mondial din Japonia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: