Redactia.ro
Home » TV » Puțini știu asta despre Chef Scărlătescu! Ce meserie a avut înainte să descopere bucătăria

Puțini știu asta despre Chef Scărlătescu! Ce meserie a avut înainte să descopere bucătăria

GALERIE FOTO (5) Puțini știu asta despre Chef Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei trei masterchefi de la Chefi la cuțite. Cu toate că acum este cunoscut în întreaga țară, bucătarul a muncit pe brânci pentru a ajunge unde este astăzi.

Puțini știu asta despre Chef Scărlătescu! Ce meserie a avut înainte să descopere bucătăria

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 48 de ani a devenit unul dintre cei mai buni maeștri bucătari din țară, dar pentru a ajunge unde este astăzi, juratul de la Chefi la cuțite a trebuit să muncească enorm de mult.

Acesta a declarat ce la determinat să devină bucătar și cum a reușit. Potrivit maestrului bucătar, prima sa întâlnire cu un restaurant a fost în anul 1987, și nu lucra ca ospătar, ci căra bagaje la Flamingo, în Eforie Sud. „Prima mea întâlnire cu restaurantaul a fost undeva prin anul 1987, nu lucram chiar ca ospătar. Căram bagaje la Flamingo, în Eforie Sud, şi mi se spunea „Da“. Eram poreclit aşa pentru că de fiecare dată când venea cineva să-mi spună să fac ceva, eu nu refuzam. Îmi amintesc că o dată au făcut o glumă şi m-au pus să car un televizor color, extrem de mare, dintr-o cameră în altă. Nu a venit nimeni să mă ajute, aşa că ingeniosul de Scărlătescu a făcut un cărucior din ăla cu rulmenţi, am pus televizorul pe el şi l-am cărat de colo-colo”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Când a vrut Cătălin Scărlărescu să devină bucătar?

Cu toate că acesta căra bagaje, Scărlătescu a avut noroc să-l întâlnească pe bucătarul care avea să-i schimbe viața, încă de pe vremea lui Ceaușescu. „Ei mâncau numai carne, în timp ce toată lumea mânca numai mâncare de cartofi. Şi am zis că vreau şi eu asta, să fiu bucătar şi să am o soţie şi copii frumoşi. Cred că acela a fost momentul în care mi-am dorit să fiu bucătar”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Mai mult, acesta a declarat că s-a emoționat când i s-a propus să facă parte din echipa show-ului ”Chefi la Cuțite”. Emisiunea a debutat în 2016, iar deja au trecut șapte sezoane, și a reușit să strângă un număr mare de fani. ”Eu nu mai înțelegeam nimic. La început, mi-a fost frică de televiziune, ”, a declarat în urmă cu ceva timp marele chef.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: