Redactia.ro
Home » Homepage » RADET CĂLDURĂ 2019. Când începe furnizarea căldurii în București

RADET CĂLDURĂ 2019. Când începe furnizarea căldurii în București

RADET

RADET CĂLDURĂ 2019. Meteorologii au anunțat scăderea temperaturilor în zilele care urmează. Prin urmare, s-a decis începerea furnizării de căldură în Capitală.

„În următoarele două zile vremea se va raci semnificativ în București. A venit momentul pentru ca RADET să înceapă furnizarea căldurii în apartamente, lucru pentru care s-au făcut deja probele tehnice”, a anunţat primarul Gabriela Firea.

Firea a anunţat că bucureştenii vor avea apă caldă şi căldură, precizând că furnizarea agentului termic poate începe fără probleme. „Sezonul rece este la debut, am avut deja două nopți cu temperaturi în jur la 10 grade. Sunt îndeplinite condițiile legale pentru furnizarea agentului termic”, a mai spus edilul Capitalei, potrivit Agerpres.

AJUTOARE DE CĂLDURĂ 2019. Cum să primeşti ajutorul de la Primărie

Vorbind de RADET, Gabriela Firea a spus că Primăria este la zi cu plata subvențiilor și că „Sperăm ca avariile să fie din ce in ce mai rare și să fie rezolvate într-un timp cât mai scurt”.

„Am fost cu plata la zi a subvenţiei. Bucureştenii nu au de ce să se teamă că nu vor avea căldură în această iarnă. (…) În ultimii 3 ani s-au făcut investiţii fără precedent în reţeaua de termoficare, care e foarte veche, de 50-60 de ani şi, din nefericire, în ultimii peste 20 de ani, a existat un deficit de investiţii în conductele RADET şi de aceea în fiecare an au avut loc şi foarte multe avarii.

Sperăm ca acestea să fie din ce în ce mai rare şi să fie rezolvate de angajaţii RADET şi ai Companiei Municipale Energetica într-un timp cât mai scurt”, a declarat primarul la Comandamentul privind pregătirile pentru sezonul rece.

RADET București anunță când va da drumul la căldură. Temperatura așteptată este de 4-6 grade Celsius

Potrivit legii, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care se înregistrează, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici. Încă de la începutul lunii octombrie, RADET a început să furnizeze căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru.

Încă de la începutul lunii octombrie, RADET a început să furnizeze căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru.

RADET furnizează energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: