Redactia.ro
Home » Monden » Radu Mazăre s-a schimbat total în închisoare! Cu ce se ocupă acum fostul edil

Radu Mazăre s-a schimbat total în închisoare! Cu ce se ocupă acum fostul edil

Radu Mazăre s-a schimbat total în închisoare! De doi ani de când este închis, fostul edil al Constanței și-a găsit o nouă ocupați. Iată ce face acum! 

Radu Mazăre s-a schimbat total în închisoare! Cu ce se ocupă acum fostul edil

Radu Mazăre este unul dintre cei mai cunoscuți primari din România. Fostul edil a avut patru mandate la Primăria Constanței, însă pe ultimul nu a mai reușit să îl ducă la bun sfârșit. Aflat în închisoare de peste doi ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje din Mamaia și Constanța, Radu Mazăre și-a găsit o nouă pasiune.

Se pare că închisoarea l-a schimbat destul de mult pe fostul politician. Acesta a început să citească cărți de rept penal, în încercarea de a găsi o portiță pentru a ieși din situația în care se află.

“Radu Mazăre are o nouă pasiune, citeşte cu precădere cărţi de drept penal. E şi un mod de a încerca astfel să găsească soluţii la situaţia sa actuală. De multe ori îmi pune întrebări de specialitate, deloc simple. Momentan, în ciuda caracterului semi-deschis în care îşi execută pedeapsa nu mai poate cere să iasă la muncă din cauza efectelor pandemiei de COVID-19. Cum rata de infectare e foarte ridicată, activităţile comune din închisoarea Jilava s-au redus semnificativ. Însă noua sa pasiune pare să-i ocupe mare parte din timp”, a declarat pentru impact.ro unul dintre avocaţii săi, Lizeta Haralambie.

Avocata lui a mai spus că îi aduce lui Radu Mazăre cărți de drept, în timp ce familia lui, inclusiv soția Roxana și frații lui, îi aduc fostului edil pachete cu mâncare sau alte lucruri de care nevoie. Radu Mazăre a căpătat de ceva timp deprinderea de a citi. Și acum șase luni avocata lui spunea că îi aduce cărți.

“Ne cere cărţi, multe cărţi. De istorie, de beletristică, de filosofie. Şi mai pot spune că nici prin gând nu-i trece să-şi scrie memoriile. Mai ştiu şi că e atent la ce se întâmplă în ţară şi în lume, fiindcă e mereu informat când discutăm despre un subiect sau altul”, declara în urmă cu aproape jumătate de anLizeta Haralambie.

Radu Mazăre a fost afectat de pandemie

Hotelul din Madagascar al lui Radu Mazăre, în care fostul edil al Constanței a investit aproape 13 milioane de euro, este afectat de pandemie. Resortul de lux a trebuit închis, la un moment dat, pe o perioadă nelimitată, din cauza restricțiilor și nu a mai produs, astfel, bani, informează playtech.ro.

Hotelul de lux din Madagascar al lui Radu Mazăre este compus dintr-o piscină imensă, un restaurant, o sală de forță, 16 bungalow-uri amplasate pe plajă, bar-lounge, dar și SPA și magazin. Iubita fostului primar, Roxana Mihalache, anunța în luna martie închiderea hotelului, atunci când în Madagascar s-a introdus starea de urgență.

”În fața amenințării pandemiei COVID-19 și în interesul oaspeților precum și a comunității locale, Mantasaly Resort va rămâne închis pe termen nelimitat. Hotelul își suspendă activitatea. Resortul va fi închis, la fel și restaurantul precum și activitățile sportive acvatice. Dacă ați rezervat în perioada suspendării, vă vom restitui banii. Așteptăm cu nerăbdare să vă reprimim la Mantasaly atunci când împrejurările vor fi prielnice. Este o situație fără precedent pentru toată lumea”, anunța Roxana Mihalache printr-un comunicat postat pe pagina de internet a hotelului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: