Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat a fost exmatriculat de la Facultatea de Medicină. Care a fost motivul

Raed Arafat a fost exmatriculat de la Facultatea de Medicină. Care a fost motivul

Raed Arafat

În perioada studenției, foști colegi ai lui Raed Arafat dezvăluie că acesta intra, adesea, în conflicte cu profesorii, iar la un moment dat, a fost exmatriculat din facultate. Mai exact, de la Facultatea de Medicină din Cluj. Iată care a fost motivul!

Raed Arafat a fost exmatriculat de la Facultatea de Medicină. Care a fost motivul

”Comportamentul era încercarea de a înființa primul echipaj de terapie intensivă mobilă acolo”, a spus un coleg de facultate al lui Raed Arafat. Astfel, prin prisma dorinței sale, Raed Araft intra mai mereu în conflicte cu profesorii Facultății de Medicină din Cluj.

Într-o zi, însă, s-a decis exmatricularea lui și așa șeful DSU a mers la Facultatea de Medicină din Târgu Mureș. Acolo, și-a pus în aplicare planul și a înființat SMURD-ul. Primele intervenții ale șefului DSU au fost cu mașina personală. Și-a vândut mașina și cu banii luați pe ea și-a luat alta mai ieftină, iar din ce i-a rămas a achiziționat aparatură medicală.

”Din punct de vedere profesional, era le fel de nebun ca și astăzi… La un moment dat, Domnul Raed a fost dat afară din Cluj pentru comportament nepotrivit și a ajuns în Târgu Mureș. Comportamentul era încercarea de a înființa primul echipaj de terapie intensivă mobilă acolo”, a povestit fostul lui coleg de facultate, medicul Wargha Enayati, fondator al rețelei de sănătate Regina Maria, la Europa FM, informează wowbiz.ro.

Cum a picat un examen Raed Arafat

De altfel, într-un interviu, Raed Arafat povestește că a trebuit să repete un an de facultate din cauza unui profesor cu care a avut disensiuni. Asta după ce a picat examenul la morfopatologie, chiar în anul în care tatăl lui a murit, din cauză că profesorul își obliga studenții să învețe mot a mot cursul său. A refuzat atunci când  cineva i-a propus să aranjeze re-examinarea cu acel profesor,

”Am fost picat mai ales că am refuzat să fac un gest care mi s-a propus de cineva ca să trec. Eu am zis că așa ceva nu fac și am picat anul. Reacția lui a fost să-l sune. Profesorul respectiv era mare în partid și l-a făcut praf. N-ai înțeles, n-ai văzut ce note are, ce face? Cum ai putut să faci așa ceva? I-am cerut să mă accepte la re re-examinare și a refuzat. Anul respectiv a însemnat mult căci mi s-au recunoscut notele. Un singur profesor nu mi-a recunoscut. Atunci eu am petrecut 90 la sută din timp la Clinica de chirurgie cu profesorul Kaufman. A fost o pregătire în plus practică. M-am trezit din nou în seria acealui profesor de morfopatologie. Am cerut să fiu mutat și a refuzat. Atunci am mers la decan și am zis: una din două, ori mă mutați ori cer transferul oriunde, dar eu cu acesta nu mai dau examen. În final au acceptat mutarea la celălalt profesor”, a povestit Raed Arafat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: