Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat, acuzat după incendiul de la Matei Balș. Noi detalii ies la iveală

Raed Arafat, acuzat după incendiul de la Matei Balș. Noi detalii ies la iveală

Raed Arafat

Noi detalii ies la iveală după incendiul de la Matei Balș, în urma căruia au murit, până acum, 17 persoane. Potrivit jurnalistului Gelu Vișan, Raed Arafat ar fi responsabil de tragedie. Acesta a venit cu explicații în acest sens.

Raed Arafat, acuzat după incendiul de la Matei Balș. Noi detalii au ieșit la iveală

Noi informații apar după tragedia de la Matei Balș, în urma căruia au murit 17 persoane, conform ultimului bilanț. Nu se cunoaște, momentan, cu exactitate, cauza care a dus la izbucnirea incendiului. Una dintre ele ar fi explozia unor butelii de oxigen, care se aflau la pavilionul cinci. Jurnalistul Gelu Vișan îl acuză pe Raed Arafat ca fiind vinovatul moral al incendiului și a venit cu explicații în acest sens, transmite playtech.ro.

Jurnalistul spune că Raed Arafat a ordonat scoaterea din spital a concentroarelor de oxigen din saloanele unde a avut loc tragedia, doar că astfel a comis un abuz un serviciu, pentru că a dat o altă adresă la care acestea să fie livrate.

”Mi s-a spus ca de fapt aceasta combustie instantanee a fost provocata unui surplus de oxigen din camera aceea. Deoarece in multe spitale din Romania se merge pe butelii de oxigen. Exista si varianta oxigenului preparat pe loc, nu este deloc periculos, poti sa si fumezi langa, pentru ca nu exista surplus. Atunci am gasit o adresa a lui Raed Arafat care impune DSP-urilor sa scoata aceste concentratoare din saloane. Documentul este datat 12 decembrie si spune negru pe alb (document în VIDEO) ca este bun de folosit de pacienti acasa, sunt bune de decontat de Casa de Asigurari de Sanatate, dar nu in spitale. El nu are atributii în spitale, este abuz in serviciu.”, a declarat jurnalistul Gelu Vişan, la România TV.

Gelu Vișan: ”Asta nu e caz penal, e puşcărie direct”

Pentru ceea ce a făcut, jurnalistul Gelu Vișan este de părere că Raed Arafat merită pușcărie.

”(…) domnul Arafat, ştiind ce a făcut, a dat o altă adresă. O adresă prin care dotează spitalele din România cu concentratoare. Aceleași concentratoare pe care le-a scos tot el printr-o adresă, în urmă cu o lună şi jumătate. Printr-o formulă de sponsorizare a spitalelor de urgenţă, se duce cu acestea în spitale, de care spusese că nu sunt bune, speriat fiind de nenorocirea ce are să urmeze. Asta nu e caz penal, e puşcărie direct. De unde are DSU bani de concentratoare, de sponsorizări?”, a mai spus același jurnalist, la același post TV.

Sunt aproape două săptămâni de când incendiul de la Matei Balș a avut loc. Acesta a produs inițial moartea a cinci persoane, iar mai apoi, restul pacienților care au supraviețuit, dar s-au ales cu răni grave, au început să moară rând pe rând. Sunt 17 persoane decedate, până acum. Acestea aveau coronavirus și alte comorbidități. O bătrână în vârstă de 80 de ani este ultima victimă. Ea era transferată la Spitalul Militar Central din București, după tragedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: