Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat e vegetarian de 20 de ani! Ce mânăncă șeful DSU: ”Există o firmă italiană”

Raed Arafat e vegetarian de 20 de ani! Ce mânăncă șeful DSU: ”Există o firmă italiană”

Raed Arafat e vegetarian de 20 de ani! Ce mânăncă șeful DSU: ”Există o firmă italiană”

Raed Arafat a dezvăluit în timpul unei emisiuni TV că este vegetarian de 20 de ani și mai mult, acesta a spus și ce îi place să mânănce cel mai mult. 

Raed Arafat e vegetarian de 20 de ani

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost invitat în emisiunea ”Poezie şi Delicateţuri”, de la Prima TV, unde a dezvăluit mai multe dintre obiceiurile sale culinare, mărturisind pentru prima dat public că este vegetarian.

Raed Arafat a declarat că nu mai mănăncă produse din carne din 2000-2001. El a înlocuit carnea cu un preparat mai puţin convenţional, despre care spune că are gust similar. Este vorba de carnea de mazăre.

”Există o firmă italiană care aduce produse din carnea de mazăre şi aici, în România. Produce mititei din mazăre, carne tocata din mazăre, salam din mazăre. Mititeii se pregatesc la grătar cum se pregătesc mititeii obişnuţi… Totul se prepară precum carnea obişnuită, chiar şi gustul este oarecum similar”, a povestit Raed Arafat, în emisiunea „Poezie şi Delicateţuri”, realizată de Mircea Dinescu, la Prima TV.

Şeful DSU consideră că în contextul în care populaţia planetei se apropie de 8 miliarde de oameni, găsirea de soluţii alternative la alimentaţia obişnuită, pe bază de carne, este o alternativă care ar trebui luată în seamă. El a mai spus că, în copilărie mama sa obişnuia să gătească castraveti umpluti cu orez si carne, care se băgau apoi la cuptor. Când erau gata, aceştia se serveau cu o salată de iaurt, gen tzatziki.

În cadrul emisiunii, Arafat a dat detalii şi despre viaţa sa personală, spunând că are o soră medic în Dubai, care este şi cetăţean american, şi un frate subinginer, care a rămas în Nablus, locuind în casa părintească, unde a crescut şi Raed Arafat.

Raed Arafat a fost exmatriculat de la Facultatea de Medicină

În perioada studenției, foști colegi ai lui Raed Arafat dezvăluie că acesta intra, adesea, în conflicte cu profesorii, iar la un moment dat, a fost exmatriculat din facultate. Mai exact, de la Facultatea de Medicină din Cluj.

”Comportamentul era încercarea de a înființa primul echipaj de terapie intensivă mobilă acolo”, a spus un coleg de facultate al lui Raed Arafat. Astfel, prin prisma dorinței sale, Raed Araft intra mai mereu în conflicte cu profesorii Facultății de Medicină din Cluj.

Într-o zi, însă, s-a decis exmatricularea lui și așa șeful DSU a mers la Facultatea de Medicină din Târgu Mureș. Acolo, și-a pus în aplicare planul și a înființat SMURD-ul. Primele intervenții ale șefului DSU au fost cu mașina personală. Și-a vândut mașina și cu banii luați pe ea și-a luat alta mai ieftină, iar din ce i-a rămas a achiziționat aparatură medicală.

De altfel, într-un interviu, Raed Arafat povestește că a trebuit să repete un an de facultate din cauza unui profesor cu care a avut disensiuni. Asta după ce a picat examenul la morfopatologie, chiar în anul în care tatăl lui a murit, din cauză că profesorul își obliga studenții să învețe mot a mot cursul său.

”Am fost picat mai ales că am refuzat să fac un gest care mi s-a propus de cineva ca să trec. Eu am zis că așa ceva nu fac și am picat anul. Reacția lui a fost să-l sune. Profesorul respectiv era mare în partid și l-a făcut praf. N-ai înțeles, n-ai văzut ce note are, ce face? Cum ai putut să faci așa ceva? I-am cerut să mă accepte la re re-examinare și a refuzat. Anul respectiv a însemnat mult căci mi s-au recunoscut notele. Un singur profesor nu mi-a recunoscut. Atunci eu am petrecut 90 la sută din timp la Clinica de chirurgie cu profesorul Kaufman. A fost o pregătire în plus practică. M-am trezit din nou în seria acealui profesor de morfopatologie. Am cerut să fiu mutat și a refuzat. Atunci am mers la decan și am zis: una din două, ori mă mutați ori cer transferul oriunde, dar eu cu acesta nu mai dau examen. În final au acceptat mutarea la celălalt profesor”, a povestit Raed Arafat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: