Redactia.ro
Home » Homepage » Raed Arafat le recomandă elevilor să ducă mărțișoare la școală de 1 Martie. Secretarul de stat le va oferi flori tuturor doamnelor de la birou

Raed Arafat le recomandă elevilor să ducă mărțișoare la școală de 1 Martie. Secretarul de stat le va oferi flori tuturor doamnelor de la birou

Raed Arafat le recomandă elevilor să ducă mărțișoare la școală de 1 Martie

Raed Arafat le recomandă elevilor să ducă mărțișoare la școală de 1 Martie. În mediul public tot mai multă lume se întreabă dacă elevii pot merge la școală cu mărțișoare de 1 Martie. După ce medicul Virgil Musta a vorbit și el despre această situație, secretarul de stat Raed Arafat le-a recomandat copiilor să ducă mărțișoare la școală pentru colegi și pentru cadrele didactice.

Raed Arafat le recomandă elevilor să ducă mărțișoare la școală de 1 Martie. Secretarul de stat le va oferi flori tuturor doamnelor de la birou

Raed Arafat le recomandă elevilor să ducă mărțișoare la școală de 1 Martie. Pandemia de coronavirus a schimbat regulile lumii, iar de un an, elevii din România au fost nevoiți să se confrunte cu diferite schimbări în ceea ce a privit programara școlară. Mai sunt cțteva zile până intrăm în luna mari, iar majoritatea elevilor se întreabă dacă pot merge la școală cu mărtișoare sau flori de 1 Martie. Pentru a clarifica situația, Raed Arafat a declarat că s-a discutat foarte mult despre acest subiect și s-a recomandat să se evite această tradiți.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a menționat că va fi posibil acest obicei, dar trebuie ca toată lumea să respecte metodele de protecție. „Cred că domnul ministru al Educației s-a pronunțat pe această temă și nu are rost să intrăm într-o discuție foarte controversată. Da, eu am înțeles că e posibil să se ducă flori, mărțișoare luni. Distanțarea și tot trebuie păstrate”, a declarat Raed Arafat. De asemenea, șeful DSU a menționat că va oferi și el flori și mărțișoare în acest an, colegelor sale de birou. Cu toate astea, Arafat a declarat că va respecta măsurilde protecție.

Arafat, despre impactul noului mod de raportare a cazurilor COVID19

Raed arafat a declarat, joi, la Târgul Mureș, că noua modalitate de raportare a cazurilor de infecatare cu noul coronavirus va fi o soluție bună și corectă, fiind de părere că aceasta va avea un impact foarte mare. „E o decizie care s-a luat de către colegii de la Grupul de Suport Tehnico-Ştiinţific (privind gestionarea bolilor, n.r.) acum două săptămâni şi jumătate, s-a intrat cu ea la Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi s-a decis să fie aplicabilă începând de astăzi (joi, n.r.). Impactul depinde de localitate, dar nu va fi mare, din câte ştiu. Dacă e corect ce am ca informaţie, la Bucureşti va fi o creştere de 0,02%. S-a considerat că asta va fi o soluţie corectă pentru a include totul şi pentru a nu fi separate focarele de celelalte cazuri. Calculul este total, toate cazurile dintr-o localitate sau judeţ vor intra în incidenţă, pe ultimele 14 zile”, a declarat Raed Arafat.

Secretarul de stat Raed Arafat s-a referit la prevederile Hotărârii nr.8 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență de prelungire a stării de alertă în România. Se prevede ca Direcțiile de Sănătate Publică județene, calculează în fiecare zi, pentru fiecare localitate din zona de competență, incidența cumulată a cazurilor pentru ultimele 14 zile și prezintă Comitetului județean sau al Capitalei pentru situații de urgență, analiza rezultată în cel mult 24 de ore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: