Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat, spionat ca-n filme! Este INCREDIBIL ce au găsit în biroul şefului DSU! Procurorii DNA, primii suspecţi

Raed Arafat, spionat ca-n filme! Este INCREDIBIL ce au găsit în biroul şefului DSU! Procurorii DNA, primii suspecţi

Raed Arafat, după cutremurul din Arad cu magnitudinea de 5,2 pe scara Richter: „Cu speriatul nu rezolvăm nimic”

Raed Arafat a fost spionat ca-n filme. Totul a ieşit de curând la suprafaţă, iar mişcările şefului DSU erau „monitorizate” la sânge. Un microfon a fost descoperit în biroul lcelui care este şi secretar de stat în MAI. Conform unor surse, microfonul era poziționat acolo de mai bine de o lună.

Raed Arafat a fost spionat timp de patru săptămâni. Secretarul de stat Raed Arafat ar fi fost interceptat chiar în biroul de la Ministerul Afacerilor de Interne. De curând, a fost descoperit un microfon asamblat în încăperea în care demnitarul român își desfășura activitatea.

Dispozitivul ar fi fost plasat de DNA

Dispozitivul ar fi fost plasat în cadrul unei anchete penale derulate de procurorii DNA care viza activitatea șefului DSU. Microfonul a fost poziționat sub un scaun în biroul pe care îl ocupă Arafat.

Un apropiat al demnitarului ar fi descoperit microfonul, inițial crezând că este vorba despre o gumă de mestecat. După o cercetare amănunțită a găsit dispozitivul.

Jurnaliștii de la Realitatea Plus au explicat că microfonul găsit are legătură cu ancheta coordonată de Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Arafat a depus plângere

Imediat după descoperire, Raed Arafat a depus o plângere la DNA. Ulterior aceștia au confirmat că microfonul ar fi fost plasat în cadrul unei anchete penale derulate de procurorii DNA care viza activitatea șefului DSU.

La scurt timp după aceste dezvăluiri, dosarul în care era vizată ancheta respectivă a fost clasat. El a acuzat o „tentativă nejustificată și abuzivă” a DNA de a-l urmări penal pentru abuz în serviciu care l-a „vulnerabilizat în față opiniei publice”.

Hotărârea în această anchetă a DNA care îl vizează pe Raed Arafat este definitivă. Dosarul fusese clasat în 2018 și viza achiziția de ambulanțe de către Departamentul pentru Situații de Urgență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: