Redactia.ro
Home » Sport » Rafael Nadal, eliminat la Roma! Cine a reușit să-l învingă

Rafael Nadal, eliminat la Roma! Cine a reușit să-l învingă

Rafael Nadal, Roma, roland garros,

Considerat marele favorit la câștigarea trofeului de la Roma, Rafael Nadal a fost eliminat în sferturile de finală. Ibericul a pierdut în fața lui Diego Schwartzman.

Argentinianul, Diego Schwartzman a reușit surpriza la turneul ATP Masters 1.000 de la Roma. L-a învins în două seturi, 6-2, 7-5 pe Rafael Nadal. Spaniolul câștigase până acum de 9 ori turneul din Italia, ultima dată în sezonul trecut. Niciodată până acum argentinianul nu a mai reușit să-l învingă pe Nadal. Fostul lider ATP nu a jucat prea mult, după reluarea competițiilor. A decis să nu participe la turneele de peste ocean de la Cincinnati şi US Open, de teama pandemiei de coronavirus. Nadal declarase că anul acesta se va axa pe turneele pe zgură din Europa.

Djokovic în semifinale la Roma

Novak Djokovic și-a revenit după scandalul de la US Open, de unde a fost eliminat pentru că a lovit un arbitru. Sârbul a ajuns pentru a 11-a oară în semifinalele turneului de la Roma. A avut nevoie de trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4 pentru a-l învinge pe germanul Dominik Koepfer, locul 97 în ierarhia ATP. Liderul clasamentului mondial are în palmares 4 titluri câștigate pe zgura de la Roma. În semifinalele de la Roma, sârbul îl va întâlni pe norvegianul Casper Ruud.
Cealaltă semifinală se joacă între Diego Schwartzman și Denis Shapovalov. Jucătorul din Canada l-a învins 6-2, 3-6, 6-2, pe bulgarul Grigor Dimitrov.
Openul Italian 2020 esse joacă la Foro Italico din Roma, Italia. Programat inițial pentru 11-17 mai 2020, a fost reprogramat din cauza pandemiei COVID-19, pentru perioada 20-26 septembrie 2020. Competiția are loc cu o săptămână înainte de turneul de Grand Slam de la Roland Garros. La Openul francez și-au anunțat prezența 16 jucători de tenis din România. Un record pentru țara noastră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: