Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu, prima reacție după ce a fost prinsă sedată cu substanțe psihoactive, la volan

Raluca Bădulescu, prima reacție după ce a fost prinsă sedată cu substanțe psihoactive, la volan

GALERIE FOTO (6) Raluca Bădulescu, prima reacție după ce a fost prinsă sedată cu substanțe psihoactive, la volan

Raluca Bădulescu, prima reacție după ce a fost prinsă sedată cu substanțe psihoactive, la volan. În urmă cu o săptămână, Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic de polițiști. După ce i s-a făcut testul rapid, oamenii legii au descoperit că vedeta a ieșit pozitiv la benzodiazepină. Cum a reacționat Raluca Bădulescu?

Raluca Bădulescu, prima reacție după ce a fost prinsă sedată cu substanțe psihoactive, la volan

Raluca Bădulescu, prima reacție după ce a fost prinsă sedată cu substanțe psihoactive, la volan. Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost prinsă de oamenii legii că a consumat substanțe interzise la volan. Evenimentul a avut loc pe 12 noiembrie, când Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic de către agenții de la Brigada Rutieră.

Oamenii legii i-au făcut testul rapid, iar rezultatul ar fi ieșit pozitiv, semn că ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive. Vedeta a ieșit pozitivă la benzodiazepină, motiv pentru care a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea probelor biologice. Așadar, ceea ce părea a fi un control de rutină s-a transformat în dosar penal pentru vedetă. Polițiștilor li s-a părut că vedeta nu se află în apele ei, motiv pentru care i-au cerut acesteia să facă testul anti-drog.

Benzodiazepinele sunt o clasă de medicamente psihoactive și sunt cunoscute ca și tranchilizante minore. Aceste pastile se iau pentru anxietate, spasme musculare sau convulsie epileptică. Toată clasa au proprietăți sedativ-hipnotice în grade variate. „Raluca nu este speriata ca a prins o Politia, am vorbit acum cu ea, luase o pastila pentru somn, cu o zi inainte, voia sa doarma, sufera de insomnii. Aceasta substanta se regaseste in compozitia pastilei. Ea vine la filmari, la Kanal D, e activa, nu sunt probleme”, au declarat surse din Kanal D în exclusivitate pentru impact.ro.

La scurt timp, vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare veselă, alături de colegii săi de la Bravo, ai Stil!Celebrities,semn că Raluca nu este prea afectată de această situație.

Creatoarea de modă, probleme cu legea

Nu este prima oară când vedeta are probleme cu legea. Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic chiar în noaptea de Revelion de către oamenii legii. Aceasta circula pe străzile din București după ora prevăzută de lege și nu avea declarație pe proprie răspundere, având în vedere că la acea vreme erau în vigoare restricțiile impuse în pandemia de coronavirus.

Blondina a fost oprită în apropierea Arcului de Triumf, iar după au controlat-o, polițiștii au descoperit că jurata de la Kanald nu avea actele la ea, așa cum prevedea legea. Așadar, polițiștii de la Brigada Rutieră au sancționat-o pe Raluca Bădulescu, deși aceasta a încercat să le explice acestora că a întârziat doar 13 minute după ora limită prevăzută de lege. „Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870d e lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei”, i-a spus agentul vedetei.

Ulterior, creatoarea de modă și-a recunoscut vina și a precizat că va plăti amenda care i-a fost dată. Acesta se afla în mașină cu iubitul și fiul ei, în momentul în care a fost oprită în trafic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: