Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pascu s-a logodit? Ultima fotografie le-a dat de gândit internauților

Raluca Pascu s-a logodit? Ultima fotografie le-a dat de gândit internauților

GALERIE FOTO (3) Raluca Pașcu s-a logodit Ultima fotografie le-a dat de gândit internauților

Raluca Pascu s-a logodit? Ultima fotografie postată de fosta soție a lui Pepe le-a dat de gândit urmăritorilor ei. Bruneta și actualul iubit par să aibă planuri mari!

Raluca Pașcu s-a logodit? Ultima fotografie le-a dat de gândit internauților

La șapte luni după ce a divorțat de Pepe, tatăl fetițelor ei, Raluca Pascu iubește din nou. Se pare că bruneta este și extrem de răsfățată de noul ei iubit. Recent, aceasta le-a dat de gândit internaților după ce s-a afișat pe rețelele de socializare cu un inel spectaculos, cu diamant, la deget.

Raluca Pastramă este mai fericită ca niciodată în ultima vreme în brațele bărbatului pe care îl iubește. Actualul ei partener de viață i-a făcut un cadou cât se poate de neașteptat și i-a cumpărat un inel spectaculos, iar bruneta nu s-a putut abține și a postat fotografia pe rețelele de socializare. Conform informațiilor oferite de apropiații celor doi pentru Antena Stars, nu ar fi vorba despre un inel de logodnă, ci despre un simplu cadou. Cei doi nu și-au oficializat relația, însă Raluca Pascu a oferit tot felul de indicii conform cărora soarele a răsărit din nou pe strada ei.

După divorțul tumultuos de Pepe, Raluca Pascu este din ce în ce mai rezervată atunci când vine vorba despre viața ei personală. A postat câteva fotografii cu noul ei iubit, însă niciodată nu a dorit să îi dezvăluie identitatea. În fiecare imagine pe care a făcut-o publică, fosta soție a lui Pepe i-a acoperit chipul iubitului ei.

Raluca Pascu a recunoscut că ea a pus punct căsniciei cu Pepe

Pepe a anunțat despărțirea de Raluca în luna noiembrie a anului 2020. Dacă la început toată lumea credea că cei doi se vor împăca, divorțul a bătut la ușă, în cele din urmă, iar aceștia au luat-o pe drumuri diferite. Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul a fost surprins în ultima perioadă în preajma lui Yasmine, confirmându-se că tânăra este noua lui iubită.

Raluca a adus numai cuvinte de laudă la adresa tatălui copiilor său și a declarat că Pepe a fost mereu un bărbat care oferă iubire. Mai mult decât atât, bruneta este de părere că este de înțeles faptul că Pepe și-a făcut iubită, susținând că latino lover-ul are nevoie de atenție permanentă din partea unei persoane.

“Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”, a declarat Raluca Pascu, potrivit playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: