Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă, atacată de sora sa vitregă: „I-a făcut farmece lui Pepe să o iubească”

Raluca Pastramă, atacată de sora sa vitregă: „I-a făcut farmece lui Pepe să o iubească”

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă stârnește tot mai multe controverse. Noi detalii din căsnicia lor ies la suprafață. Loredana Pastramă, sora vitregă a  Ralucăi, o acuză pe aceasta că i-a făcut farmece artistului pentru a se căsători cu ea.

Sora vitregă a Ralucăi Pastramă dă din casă

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă scoate detalii halucinante din căsnicia celor doi. Raluca este acuzată de sora sa vitregă, Loredana Pastramă, că i-a făcut farmece cântărețului pentru a se îndrăgosti de ea. Cum acestea s-ar fi terminat, spune femeia, s-a iscat divorțul, informează viva.ro.

„Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte”, a declarat Loredana.

Sora vitregă mai spune că a fost de față când Raluca Pastramă îl fermeca pe Pepe și spune că va aduce dovezi în acest sens.

”Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, a promis cumnata lui Pepe.

Fostul soț al Loredanei Pastramă neagă acuzațiile aduse Ralucăi

În schimb, fostul soț al Loredanei, Dan Ipate, neagă acuzațiile aduse de aceasta Ralucăi Pastramă. Femeia ar face totul pentru bani.

„Loredana este genul de persoană care minte în tot ceea ce spune. La Loredana, minciuna e ca la ea acasă. Mie mi-a povestit că tatăl ei vrea să o ajute, nicidecum că s-a purtat urât cu ea (…) Sunt convins că tot ce face este pentru bani, pentru că ea ar face orice pentru bani. Câtă ură să ai vizavi de soțul tău ca să-l denigrezi? Am doi copii cu ea și am rămas consternat să aud tot ceea ce spune. Îmi pare rău pentru copii, dar nu am ce să fac. Eu cu această femeie nu mai pot conviețui. Ne-am cunoscut într-o emisiune TV. Ne-am plăcut, dar a fost ceva fugitiv.  După cununie, a doua zi, ne-am întrebat ce facem împreună. Am vrut să divorțăm. După ce ne-am mutat împreună am văzut că lua niște pastile. Am înțeles de la ea că într-o altă relație a fost bătută și că ia acele pastile pentru a se calma. Acum suntem în divorț și sper să scăpăm cât mai repede unul de altul’,a spus Dan Ipate despre tânără.

Pepe, acuzat de violență de Raluca

Pepe a fost acuzat de Raluca Pastramă că bătut-o într-o parcare. Ea a mers la poliție și a depus plângere împotriva cântărețului pentru violență fizică și verbală. La o zi, ea și-a retras acuzațiile, inclusiv ordinul de restricție. Între timp, Pepe și-a susținut cu vehemență nevinovăția.

Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângereaNu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat, a declarat Pepe în fața reporterilor.

Mai mult Pepe a spus că Raluca a cerut oamenilor legii ordinul de restricție fără să aibă dovezi că el a agresat-o fizic și verbal, conform plângerii depuse.

”Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a mai spus Pepe la ieșirea din sala de judecată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: