Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă iubește din nou? Ce mesaj a apărut pe contul ei de Instagram

Raluca Pastramă iubește din nou? Ce mesaj a apărut pe contul ei de Instagram

GALERIE FOTO (6) Raluca Pastramă iubește din nou_

Raluca Pastramă iubește din nou? Raluca Pastramă și Pepe au divorțat în urmă cu câteva săptămâni, iar în momentul de față amândoi sunt disponibili pentru o nouă relație. Ei bine, se pare că fosta soție a artistului iubește din nou, având în vedere mesajul pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Ce mesaj a postat Raluca Pastramă?

Raluca Pastramă iubește din nou? Ce mesaj a apărut pe contul ei de Instagram

Raluca Pastramă iubește din nou? Căsnicia dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a destrămat, iar în urmă cu câteva săptămâni cei doi au mers la notar pentru a semna actele de divorț. Susținătorii lor au sperat până în ultimul moment că se vor împăca, dar Pepe și Raluca și-au spus adio după 8 ani de căsnicie. Artistul a fost cel care a dat anunțul șocant la începutul lunii noiembrie 2020. Cu toate astea, se pare că Raluca Pastramă iubește din nou. Fosta soție a lui Pepe a postat un mesaj pe rețelele de socializare, care pune multe semne de întrebare. Pe Instagram, Raluca a distruibuit un video cu un mesaj emoționan, dedicate unei persoane iubită. Aceasta a vorbit despre diferența de a iubi și a plăcea pe cineva. ”Diferența dintre a plăcea și a iubi. Buddha a răspuns foarte frumos la întrebarea asta. A spus așa: ”Dacă îți place o floare, o rupi! Dacă o iubești, o uzi”, a postat Raluca Pastramă pe Instagram. Pentru moment, Raluca Pastramă nu a confirmat aceast lucru, dar nici nu a infirmat că ar fi îndrăgostită de un alt bărbat.

Mesajul postat de Raluca Pastrama

Ce relație are Raluca cu fetițele sale

După ce a semnat actele de divorț, Raluca a declarat că fetițele sale, Maria și Rosa știu că părinții lor nu mai formează un cuplu. Aceasta a precizat că micuțele au înțeles situația și că ea și artistul vor face totul pentru binele și fericirea lor, deși nu mai formează o familie. ”În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei.”, a declarat Raluca.

În luna aprilie 2012, Pepe și Raluca Pastramă au avut parte de o nuntă ca-n povești. Nașii de suflet a celor doi au fost Cătălin și Andra Măruță, fiind alături de cei doi în toți cei 8 ani de relație. Artistul a fost căsătorit de două ori, în urmă cu câțiva ani a fost însurat cu Oana Zăvoranu, despărțirea celor doi fiind presărată de multe scandaluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: