Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Bădescu este în doliu! Tatăl vedetei a murit de coronavirus

Ramona Bădescu este în doliu! Tatăl vedetei a murit de coronavirus

Ramona Bădescu este în doliu

Ramona Bădescu este în doliu! Tătăl vedete a murit după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus. Acesta s-a stins chiar în spitalul pe care el l-a construit. 

Ramona Bădescu este în doliu

Ramona Bădescu, cunoscuta creatoare de modă, trece prin clipe cumplite. Vedeta este pe cale să-și îngroape tatăl în vârstă de 89 de ani. Bărbatul a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, scrie spynews.ro.

”Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei”, a scris vedeta.

Tatăl Ramonei Bădescu a fost un inginer cunoscut în industrie. Cristel Bădescu a ajuns la spital în urmă cu 10 zile, iar medicii l-au testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta se afla într-o stare foarte gravă, iar în ciuda eforturilor pe care medicii le-au depus, bărbatul s-a stins din viață.

Moarte inginerului Cristel Bădescu a lăsat un gol în inima familiei sale. Copiii și soția sunt îngenuncheați de durere și încă nu pot realiza că un om important pentru ei a plecat.

Tatăl Ramonei Bădescu a murit în spitalul construit de el

Soarta a făcut ca inginerul Cristel Bădescu să moară fix în spitalul pe care chiar el l-a construit. Acesta a pierdut lupta cu virusul în Craiova, unde și-a petrecut anii vieții.

Când a fost luat de urgență de acasă pentru că starea lui era tot mai slăbită. Asfel, la spital s-a aflat și motivul și anume că bărbatul era infectat cu Covid-19.

Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”, spunea Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu este vizibil afectată de această pierdere și cel mai mult o doare că nu va putea participa la înmormântarea părintelui său, date fiind restricțiile impuse în contextul pandemiei în Italia. De asemenea, Ramona a anunțat că fratele ei este cel care se va ocupa de înmormântarea tatălui lor.

”Tata a fost 25 de ani director la trustul de construcții din Craiova. A construit chiar și Spitalul nr. 1 din Craiova în care s-a stins, înconjurat de profesionalismul medicilor. Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă (chiar și o palmă câteodată) dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața.Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie… Din cauza condițiilor impuse de acest virus ucigaș și necruțător pe care îl urăsc”, a mai zis ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: