Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Bădescu își va oficializa relația cu bancherul sicilian. Vedeta va face nuntă și botez în aceeași zi

Ramona Bădescu își va oficializa relația cu bancherul sicilian. Vedeta va face nuntă și botez în aceeași zi

GALERIE FOTO (3) Ramona Bădescu își va oficializa relația cu bancherul sicilian. Vedeta va face nuntă și botez în aceeași zi

Ramona Bădescu a decis să-și oficializeze relația cu bancherul sicilian, alături de care are un băiețel de doi ani. Cei doi vor face nunta și botezul în același timp. 

Ramona Bădescu își va oficializa relația cu bancherul sicilian. Vedeta va face nuntă și botez în aceeași zi

Ramona Bădescu este pregătită să treacă la următorul nivel în relația de cuplu pe care o are cu iubitul ei sicilian. Deși au împreună un băiețel de doi ani, cei doi nu au apucat să-și oficializeze relația. De câteva zile, vedeta s-a întors în România și a vorbit pentru prima oară despre organizarea botezului și a căsătoriei.

Vedeta, în vârstă de 53 de ani, și iubitul ei Fabio Cali, un cunoscut om de afaceri și bancher sicialian sunt pregătiți să-și oficializeze iubirea și să-și boteze copilul. Cei doi au amânat aceste evenimente din cauza pandemiei de coronavirus, însă acum consideră este momentul oportun.

”Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei, dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare. De tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!

Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox. Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului. Până la urmă vom decide cum este mai bine. Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova. Iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați”, a declarat Ramona Bădescu pentru Click.

Cum s-a schimbat viața Ramonei Bădescu după ce a născut

Ramona Bădescu a născut pe 17 septembrie 2019, într-un spital privat din Roma. Viața ei s-a schimbat complet din acel moment. Ramona Bădescu a vorbit despre schimbările produse în viața ei. Ea a mărturisit că este o mamă destul de protectoare și că nu e pregătită să-și prezinte încă bebelușul lumii întregi.

”Sunt o mamă geloasă, posesivă. Îl țin așa sub aripile mele. Sunt protectivă și sunt foarte geloasă. Nu vi-l arăt, nu-l scot în lume. Lăsând gluma la o parte, încă n-am prea ieșit pentru că, mulțumesc lui Dumnezeu, am o terasă frumoasă și am organizat aici tot ce are nevoie să se joace”, a mărturisit aceasta.

Ramona Bădescu n-a ocolit să recunoască la câte kilograme a ajuns pe timpul sarcinii și care au fost schimbările de ordin fizic cu care s-a confruntat. „M-am îngrășat doar 9 kilograme în timpul sarcinii, așa că după ce am născut foloseam aceleași lucruri, eram mai slabă practic cu un kilogram decât înainte să rămân gravidă. Acum am 64 de kilograme și când am rămas însărcinată aveam 65 de kilograme”, a încheiat Ramona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: