Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cum arată tatăl copilului Ramonei Bădescu. A dezlegat misterul la aproape doi ani de la naștere FOTO

Cine este și cum arată tatăl copilului Ramonei Bădescu. A dezlegat misterul la aproape doi ani de la naștere FOTO

GALERIE FOTO (4) Cine este și cum arată tatăl copilului Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape șase luni. Până acum, iubitul ei și tatăl copilului său a fost învăluit în mister, pentru că aceasta nu voia să dea niciun detaliu despre el. Acele vremuri s-au sfârșit, pentru că actrița a decis să facă lumină și să îl prezinte lumii întregi pe tatîl copilului său!

Cum arată tatăl copilului Ramonei Bădescu. Actrița e îndrăgostită lulea

Ramona Bădescu a fost mereu foarte discretă în privința vieții sale amoroase. Mai mult ca niciodată, aceasta a decis să țină un secret identitate a tatălui copilului. Totuși, ea a decis să facă lumină în acest caz și să le spună fanilor cine este, de fapt, iubitul ei și cel care a făcut-o mamă pentru prima dată. Este vorba despre un om de afaceri ce provine din Sicilia. Profesia lui este cea de bancher și are 53 de ani.

„Se numește Fabio Cali. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubește diamantele. Sunt mulți bărbați cărora nu le plac bijuteriile’, a spus ea când a fost întrebată despre inelul spectaculos de pe mâna ei.

Ramona Bădescu, primele declarații despre tatăl copilului

Ramona Bădescu spune că ea și partenerul său au multe lucruri în comun și spune că sunt legați pe viață de iubirea pe care și-o poartă, dar și de fiul lor, ce împlinește doi ani în octombrie 2021.

„Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură.

Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre’, a povestit Ramona Bădescu la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: