Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Gabor, geloasă pe posibila relație a Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău? Ce a postat pe Instagram

Ramona Gabor, geloasă pe posibila relație a Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău? Ce a postat pe Instagram

Ramona Gabor si Biaanca

Ramona Gabor pare să regrete faptul că nu mai este împreună cu Gabi Bădălău. Asta după ce acesta, care este fostul ei iubit, s-a afișat cu prietena ei, Bianca Drăgușanu, în Dubai. Ramona Gabor a avut o postare misterioasă pe rețelele de socializare.

Ramona Gabor, geloasă pe Bianca Drăgușanu?

Ramona Gabor pare că încă mai tânjește după Gabi Bădălău, fostul său iubit, cu care buna sa prietenă, Bianca Drăgușanu, s-a afișat în Dubai, și chiar ar fi împreună și în vacanță, în Maldive, potrivit surselor Spynews. Ramona Gabor a avut o postare misterioasă pe Instagram.

Concret, Ramona Gabor a publicat pe Instagram o fotografie în timp ce mânca, iar descrierea a fost: „Mănâncă spaghetele să îți uiți regretele”, ceea ce înseamnă că ar putea face referire tocmai la momentul cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din Dubai, plecați acum în Maldive.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălu, noapte romantică în Maldive

Bianca Drăgușanu suprinde pe rețelele de socializare cu postările sale. Luni, a postat fotografii cu o cadă plină cu apă fierbinte, decorată cu petale de trandafir, cu semn de inimioară. De altfel, camera de hotel unde se află era și ea decorată cu petale de trandafiri, iar mai târziu, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au luat cina la malul mării.

bianca dragusanu in rochie langa cada plină cu flori

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, în Dubai

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost fotografiați în Dubai, la cumpărături, dar ambii au negat o posibilă relație.

”Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău pentru Spynews.

”Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și, mai ales, asumată”, a spus și Bianca Drăgușanu pentru aceeași sursă.

În privința lui Gabi Bădălău, lucrurile sunt puțin tensionante, deoarece este în plin proces de divorț de Claudia Pătrășcanu, care nu avut deloc cuvinte bune de spus la adresa acestuia după ce au apărut imagineile cu încă soțul ei și Bianca Drăgușanu. Artista l-a criticat dur pe rețelele de socializare și a catalogat-o ”amantă” pe fosta blondindă a lui Alex Bodi.

”Copiii nu sunt încă pregătiți pentru a putea cunoaște altă persoană, cu atât mai mult în condițiile în care încă suntem căsătoriți. Educația copiilor noștri unde este? Căci peste tot vorbești că te interesează strict de acest lucru, de școlile înalte și interesul lor…. Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce școli vor urmăa pentru că din salariul tău de 2.000 lei pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai (…) Raiul tău înseamnă această viață și nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consiliere parentală? Țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 august 2019 în detrimentul unei vieți dezordonate și mă plimbi pe holurile unei instanțe de un an și jumătate fără să-mi dai divorțul, motivând că ba ești în vacanță cu Crudu, ba ești în vacanță cu Bianca, ba că ești bolnav!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: