Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Botezatu a fost infectat cu COVID-19. Tânărul s-a temut pentru viața lui: „Mi-a fost frică”

Răzvan Botezatu a fost infectat cu COVID-19. Tânărul s-a temut pentru viața lui: „Mi-a fost frică”

Răzvan Botezatu, fostul prezentator de la Antena Stars a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus. Acesta recunoaște că s-a temut pentru viața lui atunci când a fost confirmat.

Răzvan Botezatu a fost infectat cu coronavirus

Fostul prezentator de la Antena Stars a mărturisit, de curând, că a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta recunoaște ca l-a cuprins sentimentul de teamă, odată ce a fost confirmat pozitiv, informează wowbiz.ro

„Am avut COVID-19. Nu voiam să spun nimic, lumea judecă uneori aiurea”, a spus Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.ro.

Răzvan Botezatu nu a avut o stare prea bună pe tot parcursul infectării. Deși nu a ajuns la spital, el s-a simțit slăbit și ulterior, a experimentat toate simptomele. La un moment dat, chiar i-a fost frică pentru viața lui.

”Mi-a fost foarte nașpa, m-am simțit foarte rău, foarte slăbit. Nu am ajuns, din fericire, la spital după ce am fost testat și diagnosticat, dar nici mult nu a fost. M-am recuperat, așa simt, dar am trecut prin momente cât se poate de dificile din cauza COVID-19. Am experimentat toate simptomele cu putință și, la un moment dat, chiar mi-a fost frică pentru viitorul meu, mă temeam să nu pățesc așa cum au pățit-o alții, să nu ajung la Urgențe, mă temeam că nu mă mai pot oxigena”, a precizat Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu S-a Căsătorit în Germania. Prima Imagine Cu Iubitul Său | Libertatea

Deși s-a vindecat de virusul nemilos, fostul prezentator mai spune că o să fie mult mai atent la felul cum se va proteja de acum încolo.

 ”O să fiu și mai atent decât am fost până acum. Nu mai plec niciunde fără mască, nici la plimbarea cu cățelul măcar. Trebuie să fim atenți, să ne protejăm, vă zic sincer, la cât a fost de dificilă perioada în care am fost bolnav, nu aș mai risca niciodată așa ceva”, a mai explicat Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Răzvan Botezatu vrea să revină în TV

De altfel, el este dispus să revină în televiziune, pentru a-i mai amuza pe telespectatori în această perioadă în care sentimentul de panică este predominant.

”Când am văzut ce e la TV, am decis să o fac, din nou, să mă reapuc de televiziune, să mă întorc pe micile ecrane. Măcar, așa cum sunt eu, nebun, distram oamenii. Acum, în perioada asta extrem de tristă, de pandemie, de scandaluri, de pro și anti mască, de unii care nu cred în COVID, cu bilanțurile alea negre de la ora 13.00, că sute de morți și mii de îmbolnăviți, oamenii au nevoie mai mult ca oricând de divertisment de calitate. Așa că, da, dacă îmi vor conveni ofertele din televiziune, mă voi întoarce, cred că am multe încă de oferit pe parte de divertisment, oricum mai multe decât putem vedea, acum, la tv”, a mai mărturisit Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu a mai precizat că pentru revenirea în televiziune are mai multe oferte.

”Am avut niște discuții la nivel de principiu, nu am discutat încă în amănunt producțiile care mi s-ar potrivi. Când voi avea ceva concret, când voi bate palma cu vreo televiziune, voi anunța și, sincer, voi aduce concepte noi la TV. Oricum, mi-ar plăcea, din nou, să apar la Tv alături de Raluca Dumitru, noi am fost, împreună, un cuplu reușit când vine vorba de divertisment. În plus, ne cunoaștem atât de bine încât știu că am putea improviza momente în care lumea să mai uite de necazurile cotidiene”a spus Răzvan Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: