Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu, despărțire în lacrimi de Al Hilal

Răzvan Lucescu, despărțire în lacrimi de Al Hilal

Răzvan Lucescu demis, Al Hilal

Antrenorul român a fost demis, duminică seara, după ce Al Hilal a pierdut cu penultima clasată. Înainte de a pleca, Lucescu le-a transmis un mesaj jucătorilor săi.

Al-Hilal a ajuns pe locul 3 în campionat, iar Răzvan Lucescu a plătit. Românul a plecat de la echipă după 594 de zile petrecute pe banca arabilor. În acest timp a cucerit 3 trofee, Liga Campionilor Asiei (2019), titlul în campionatul saudit (2019-2020) şi Cupa Regelui (2019-2020). Răzvan Lucescu a avut un mesaj emoționant pentru foștii săi elevi.

”Știu că este un moment trist, atât pentru mine, cât și pentru staff-ul meu. A sosit momentul să ne luăm la revedere după o perioadă fantastică. Pentru mine și oamenii mei rămân recunoștința pentru acest grup, de la primul, până la ultimul om.
Ni s-a dat posibilitatea să obținem rezultate bune și am trăit clipe minunate câștigând tot ce am câștigat.
Nu va gândiți la faptul că plâng, sunt emoționat, e normal! Ne-am pus sufletul în relația cu voi și am primit același lucru în schimb. Singurul lucru care rămâne e amintirea că am făcut istorie împreună! Am câștigat Liga Campionilor, am câștigat campionatul, Cupa Regelui, am făcut multe rezultate bune. Am scris istorie, pentru asta, vă mulțumesc!”, a spus, printre lacrimi, românul.

Trofee câștigate de Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu și-a început cariera în antrenorat la FC Brașov. Apoi a ocupat funcția de vicepreședinte al clubului Rapid, și a ajutat la cucerirea titlului de campioni în Liga 1. În sezonul 2005-2006, a cucerit Cupa României și a dus-o pe Rapid în sferturile de finală ale Cupei UEFA, unde a părăsit competiția în urma a 2 rezultate de egalitate, pierzând la numărul de goluri marcate în deplasare împotriva echipei Steaua. Pentru performanța sa a primit Medalia „Meritul Sportiv” – clasa a II-a cu o baretă, din partea președintelui României, Traian Băsescu.
În sezonul 2006-2007, a cucerit pentru a doua oară consecutiv Cupa cu Rapid, după ce a câștigat cu 2-0 meciul cu Poli Timișoara. La o zi de la această reușită, Lucescu îi părăsea pe giuleșteni pentru FC Brașov, la 3 ani după ce mai fusese antrenorul acestei echipe. Pe 4 iunie 2011 a semnat un contract de patru ani cu Rapid București.
În sezonul 2017–2018 a câștigat Cupa Greciei cu PAOK Salonic. Un sezon mai târziu a reușit eventul cu aceeași echipă. În acel moment nimeni nu se aștepta, dar românul a decis să plece la Al Hilal. Arabii au fost chiar de acord să plătească o sumă uriașă, grecilor pentru a-l aduce pe român pe banca tehnică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: