Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Marin a primit vestea! Ce îi pregătesc olandezii de la Ajax

Răzvan Marin a primit vestea! Ce îi pregătesc olandezii de la Ajax

Răzvan Marin a primit vestea

Răzvan Marin a primit vestea. Ajax dorește să-l transfere pe Exequiel Palacios, un mijlocaș central de 21 de ani.

Răzvan Marin va avea concurență serioasă. Olandezii au decis să transfere un fotbalist care joacă pe postul românului. Exequiel Palacios, de la River Plate, care este identic cu Răzvan Marin. 1,77 m şi 70 kg. Argentinianul a mai fost dorit de Real Madrid, Barcelona, Atletico, sau Manchester City. Din cauza unei accidentări, Exequiel a ratat însă transferul. Jucătorul a avut oferte și din America, dar a preferat să-și caute un club puternic în Europa. Ajax este pregătită să dea 15 milioane de euro pentru a-l aduce pe Exequiel Palacios. Argentinianul și-a ajutat echipa în Copa Libertadores și a făcut parte și din naționala țării sale.

Olandezii nu sunt mulțumiți de Răzvan Marin

Răzvan Marin (23 de ani) a fost adus de Ajax în vară, de la Standard Liege, pentru 12,5 milioane de euro. Acum este înclus în topul transferurilor mai puțin reușite făcute de olandezi. De altfel, antrenorul Erik ten Hag l-a folosit din ce în ce mai puțin în ultima perioadă.

” Românul nu mai arată forma de la Standard. Și-a pierdut locul de bază și a jucat doar 18 minute în ultimele 5 partide . Nu poți să îl consideri pe Răzvan Marin urmașul lui Frenkie de Jong. Nu s-a adaptat la ritmul echipei și nu e de așteptat să redevină titular în viitorul apropiat”, au scris jurnaliștii olandezii.

Citește și: Ianis Hagi a jucat în Genk – Salzburg 1-4! Belgienii, out din Europa!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini