Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion, executat silit. Prezentatorul tv este în război cu vecinii

Răzvan Simion, executat silit. Prezentatorul tv este în război cu vecinii

GALERIE FOTO (2) Răzvan Simion, chemat în instanță.

Răzvan Simion, executat silit. Spre deosebire de Dani Oțil, care sâmbătă dimineața a devenit tătic pentru prima oară, Răzvan Simion are probleme cu vecinii. Moderatorul Tv duce o luptă acerbă cu administrația blocului în care a locuit împreună cu Diana, fosta lui soție.

Răzvan Simion, executat silit. Prezentatorul tv este în război cu vecinii

Răzvan Simion, executat silit. Dacă Dani Oțil este în culmea fericirii pentru că a devenit tătic pentru prima oară, Răzvan Simion se războiește cu vecinii. Prezentatorul tv are probleme serioase cu administrația blocului în care a locuit împreună cu fosta soție. Cei doi au stat împreună cu cei doi copii în Drumul Taberei, înainte ca vedeta tv să-și cumpere casa din Corbeanca.

Vecinii blocului l-au acuzat pe Răzvan că nu și-ar mai fi plătit întreținerea de ani buni, motiv pentru care acest lucru blochează conturile asociației de proprietari. Pentru că nu l-au convins să plătească datoriile la admnistrație, vecinii l-au chemat în instanță pe matinalul de la Antena 1. Aceastra ar avea de plătit 159,89 lei din perioada martie 2016-aprilie 2018 și 1.701.54 lei pentru aprilie 2011-mai 2018. De asemenea, Răzvan mai are de plătit și 300 de lei fondul de rulment și alți 1.000 de lei cheltuieli de judecată.

Deși a fost chemat în instanță, Răzvan Simion nu s-a prezentat la proces, și nici nu și-a trimis avocații. Fosta soție a prezentatorului tv a primit și ea o citație, dar aceasta a spus că după partaj apartamentul i-a rămas lui Răzvan și ea nu mai are nicio treabă cu el. Ulterior, procesul a fost câștigat de către vecini, dar nici nu această luptă, Răzvan nu și-a plătit datoriile. Asociația de proprietari a apelat la un executor judecătoresc care a mers în instanță să ceară încuviințarea executării silite. Așadar, matinalul a fost executat silit, iar vecinii au reușit să-și recupereze banii.

De ce a divorțat Răzvan Simion de fosta soție

În 2-15, Răzvan Simion uimea pe toată când a anunțat că a divorțat de soția sa, Diana, împreună cu care are doi copii. Acest lucru s-a produs după ce în presă apăruseră informații despre relația lui cu Lidia Buble, alături de care a avut o relație de aproape șase ani.

Razvan si fosta sotie

La acea vreme, prietenii lui Răzvan au sărit în apărarea acestuia, mărturisind că fosta soție îl făcea de rușine de fiecare dată când se întâlneau cu prietenii lor. „În turneele cu mai mulți artiști, seara, după concert, ieșea toată trupa la terasă. Lui Răzvan îi suna non-stop telefonul, Diana era de o gelozie cruntă. Și el era tot timpul supărat din cauza ei. Era geloasă și posesivă, chiar dacă îi spunea că la masă e toată lumea și îi comanda să se ducă imediat în cameră. Nu mi-a venit să cred că el chiar o asculta de fiecare dată. Când începea Diana să-l sune, se enerva și pleca imediat în cameră. Era terminat și nu-i zicea nimic, era supercuminte. Cât de geloasă și de nebună să fii să-i faci așa ceva?! Doamne ferește să dai peste așa ceva!”, a spus un prieten apropiat al matinalului de la „Neatza”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: