Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale. Ce impresie și-a făcut prezentatorul tv

Răzvan Simion l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale. Ce impresie și-a făcut prezentatorul tv

GALERIE FOTO (5) Răzvan Simion l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale

Răzvan Simion l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale. Anii au trecut, iar fiica lui Răzvan Simion a devenit o adevărată adolescentă. Luna trecută, Ianca Simion a împlinit 17 ani. Tânăra are deja o relație de aproximativ un an cu un băiat pe nume Marco. Recent, prezentatorul tv a ieșit la masă în oraș și l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale.

Răzvan Simion l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale. Ce impresie și-a făcut prezentatorul tv

Răzvan Simion l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale. Prezentatorul tv se poate considera un bărbat împlinit, având doi copii minunați. Luna trecută, fiica sa, Ianca, a împlinit 17 ani, iar Tudor Ștefan are 13 ani. Anii au trecut, iar fiica vedetei tv a devenit o adevărată adolescentă. Ianca are o relație de aproximativ un an cu un tânăr pe nume Marco, de care se pare că s-a îndrăgostit iremediabil.

Mai mult, se pare că relația celor doi este serioasă, având în vedere că tânăra i l-a prezentat tatălui său. Recent, moderatorul de la Antena 1 a ieșit la masă în oraș împreună cu cei doi copii ai săi și iubitul fiicei sale. Mai mult, Răzvan a imortalizat momentul și l-a împărtășit cu fanii din mediul online. În imagine, matinalul apare alături de iubita sa, Daria, de cei doi copii din căsnicia cu Diana Simion, dar și de Marco, iubitul Iancăi. „Serile noastre”, a scris prezentatorul pe Instagram.

Ianca are o relație bună cu iubita tatălui său

După ce s-a despărțit de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit alinarea în brațele Dalianei Răduca. Surprinzător este faptul că bruneta se înțelege foarte bine cu fiica prezentatorului tv. În ziua când a împlinit 17 ani, Ianca s-a fotografiat alături de Daliana, iar designer-ul a postat selfie-ul pe rețelele de socializare, cu descrierea, „Daliana și Dariana”, alături de o inimioară.

Daliana este arhitect de design interior, făcând parte din echipa Visuri la Cheie, de la Pro tv, dar de câțiva ani are un birou în Capitală, lucrând pe cont propriu.„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul său.

Fosta iubită a lui Răzvan, Lidia Buble, a vorbit despre noua relație a acestuia, spunând că este foarte fericită pentru el.”Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Răzvan Simion și Lidia Buble au fost împreună aproape șase ani, iar despărțirea lor i-a șocat pe fanii celor doi, dar și pe apropiații care deja se gândeau la o posibilă căsătorie. Prezentatorul tv a fost cel care a anunțat despărțirea printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: