Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion, zi de naștere romantică. Imagine de colecție alături de iubita sa

Răzvan Simion, zi de naștere romantică. Imagine de colecție alături de iubita sa

GALERIE FOTO (5) Răzvan Simion, zi de naștere romantică.

Răzvan Simion, zi de naștere romantică. Prezentatorul tv și iubita sa, Daliana Răducan au plecat într-o vacanță exotică. Duminică, Răzvan Simion a împlinit 41 de ani, iar cu această ocazie a postat o imagine romantică pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion, zi de naștere romantică. Imagine de colecție alături de iubita sa

Răzvan Simion, zi de naștere romantică. După o lungă perioadă de muncă, Răzvan Simion și-a luat iubita și au plecat într-o vacanță romantică. Prezentatorul tv împlinește duminică, 8 august, 41 de ani, iar cu această ocazie a postat o imagine emoționantă cu iubita sa. În imagine, Răzvan o ține de mână pe Daliana, iar la descrierea fotografiei a scris un mesaj emoționant „Mergând spre 41..”.

Razvan si Daliana

Vedeta tv a arătat mai multe imagini din vacanță, iar în multe dintre ele apare pe bicicletă și pe iaht, fiind acopaniat, bineînțeles, de iubita lui, Daliana. De asemenea, nici bruneta nu s-a lăsat mai prejos și a încărcat pe Instagram câteva imagini și clipuri din vacanță. Cei doi sunt pe Insulele Seychelles, și s-au cazat la Constance Lemuria Resort, unde se bucură de momentele petrecute împreună. Daliana a postat un clip video cu Răzvan, în care acesta apare îmbrăcat în halat de baie, pregătit să bea cafeaua pe terasa apartamentului.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au mutat împreună

Dalian este arhitect de design interior, făcând parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, iar acum lucrează pe cont propriu, având un birou pe Strada Paris, din Capitală. Conform unor surse, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au mutat împreună. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul său.

Vedeta de la Antena 1 s-a despărțit anul trecut de Lidia Buble, cu care a avut o relație de aproape șase ani. Deși au pus capăt relației lor, Răzvan a rămas în continuare managerul artistei. După ce a aflat că fostul iubit are o nouă parteneră de viață, Lidia Buble a făcut câteva declarații. „Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă” , a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Răzvan a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia. Acesta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, mulțumindu-i totodată fostei iubite pentru momentele petrecute împreună. “O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat”, a fost mesajul prezentatorului tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: