Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Alexandrei Stan după ce Zanni a acuzat-o că i-a furat banana Elenei: ”Știu de ce a zis chestia asta”

Reacția Alexandrei Stan după ce Zanni a acuzat-o că i-a furat banana Elenei: ”Știu de ce a zis chestia asta”

Alexandra Stan

Alexandra Stan a avut prima reacție după ce Zanni a acuzat-o că i-a furat banana Elenei, în timp ce se afla în competiția Survivor România. Artista neagă că a făcut acest lucru și, mai mult, că a recunoscut acest fapt. Totodată, cântăreața este pregătită să facă mai multe dezvăluiri din cadrul show-ului.

Reacția Alexandrei Stan după ce Zanni a acuzat-o că i-a furat banana Elenei

Alexandra Stan reacționează după ce Zanni a acuzat-o că i-a furat banana Elenei, atunci când era încă în competiția Survivor România. Cântăreața neagă cele spuse de concurent și spune că știe de ce i s-a adus o astfel de acuzație, informează wowbiz.ro.

Alexandra Stan și-a exprimat părerea și despre Sebi, pe care nu-l crede ”mare îmbârligător,” așa cum dau de înțeles restul faimoșilor.

”Lăsați-l, mă, pe Sebi în pace, că e băiat bun, zice adevărul! O să vă zic și eu imediat părerea mea, că nu am avut drept la replică. Nu e chiar așa cum vedeți voi la televizor. Am văzut ce a zis Zanni, că am furat banana Elenei și că am recunoscut, dar nu e adevărat, nu am furat. Nu știu dacă o să mă creadă cineva, dar știu de ce a zis Zanni chestia asta și eu nu sunt supărată pe el. Zanni și Sebi spun adevărul și eu nu cred că Sebi e așa mare îmbârligător cum este făcut să pară”,  a precizat Alexandra Stan pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan: ”O să vorbesc în curând partea mea de adevăr”

Artista a mai precizat că va veni cu dezvăluiri despre alți concurenți și-l cataloghează pe Zanni drept o persoană sinceră

”O să vorbesc în curând partea mea de adevăr. Și mie mi-au spus unele persoane, dintre cei care par niște eroi și nu sunt, unele lucruri sau mi-au spus lucruri nașpa despre alte persoane pe care acum le susțin. E o mâncătorie cum nu vă închipuiți, doar că unii știu să joace niște roluri mai bine. Ce cred eu și i-am spus și lui Zanni este că tot ce face și faptul că spune adevărul nu îl avantajează. Acum e cam târziu să aibă altă tactică și oricum el așa e, sincer, și a spus că așa va rămâne indiferent dacă pleacă sau nu”a mai explicat Alexandra Stan.

Cum a pornit scandalul despre furtul bananei Elenei

Elena Marin a răbufnit, la un moment dat, asupra celorlalți colegi, acuzându-i ca i s-au furat câteva banane din rucsac. A făcut referire în mare parte la Zanni.

„Daca n-avem bun simt si educatie unii dintre noi si furam unii de la altii, inseamna ca trebuie sa tot explic!”, a spus raspicat Elena Marin.

Image result for elena marin banana

”Este a nu stiu cata oara cand mi se fura si niciodata n-am zis nimic, dar nu suport sa fiu luata de proasta! Intelegi! E dreptul meu! Este dreptul meu sa mananc mancarea dupa cum vreau! Macar de s-ar recunoaste si s-ar spune <bai, da, mi-a fost foame, scuza-ma, uite le-am luat eu si le-am mancat> si vorba lui Jador, ca a zis bine, cu totii stim cine le-a luat, da? Si tot tu ai gura mare si tot tu faci asa? Cand ti-am dat din mancarea mea de atatea ori si tu imi spui mie ca te acuz pe tine?”, i se plângea apoi Elena colegei Simona Hapciuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: