Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea a terfelit-o în presă. Cântăreața îi dă șah-mat fostului soț

Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea a terfelit-o în presă. Cântăreața îi dă șah-mat fostului soț

GALERIE FOTO (5)

 

Andreea Bălan și fostul soț, George Burcea continua să se înțepe pe rețelele sociale. După mai multe declarații ale actorului din cadrul emisiunii Ferma, Andreea Bălan a decis să îi răspundă printr-o postare pe Instagram. În timp ce George Burcea se lupta pentru locul din show-ul TV, cântăreața a plecat la mare cu iubitul.

 

 

Ce reacție a avut Andreea Bălan la acuze lui Goerge Burcea

Andreea Bălan este  prezentă pe rețelele de socializare, tot timpul. Nu ezită să împărtășească cu fanii micile năzbâtii ale copiilor, dar și momentele de tandrețe dintre ele. Vedeta s-a bucurat de câteva zile la malul mării în compania noului iubit. Artista s-a pozat doar în ipostaze fericite, iar descrierile par puse doar pentru a vedea fostul soț ce bine îi merge.

Cu un corp de invidiat, Andreea Bălan s-a lăsat pozată de iubit în ipostaze fierbinți la marginea piscinei. Ea pare foarte fericită alături de noul iubit, iar în poze radiază. Descrierile postările de pe contul de Instagram sunt dovada că artista a trecut peste scandalul cu fostul soț și nu este interesată să intre într-un nou conflict cu acesta.  În ciuda comentariilor dure din partea lui George Burcea, ea a preferat să nu alimenteze scandalul și se distrează cu noua iubire.

 

“Zilele trecute m-am bucurat de soare, de mare si de nisipul fin.”,

“Iubesc soarele si marea”

“happiness 🌊✨”, sunt doar câteva dintre descrierile vedetei.

Andreea Bălan, vacanță ratată din cauza lui George Burcea

În luna august, vedeta a primit cadou o vacanță în Grecia unde nu a putut ajunge din cauza lui George Burcea. Andreea avea nevoie de semnătura tatălui pentru a scoate cele două fetițe din țară. În aceea perioadă, George Burcea filma pentru proiectul Ferma de la PRO și îi era interzisă interacțiunea cu exteriorul.

După o discuție cu producătorii, Andreea a înțeles că nu va primi semnătura fostului soț. Ea s-a bucurat pentru participarea lui, dar a transmis și un mesaj dur la sfârșitul postării.

“Avand in vedere ca mi-am trait mereu viata dupa principii solide si morale, sunt sigura ca si de aceasta data, adevarul va iesi la iveala.”, a scris Andreea Bălan în încheiere.

După o relație scurtă, Andreea Bălan și George Burcea au divorțat cu mare scandal. Cei doi au fost în centrul atenției după vestea separării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: