Redactia.ro
Home » Știri » Reacția Andreei Esca după ce publicul i-a cerut demisia. Mesajul postat de prezentatoarea de la Pro Tv

Reacția Andreei Esca după ce publicul i-a cerut demisia. Mesajul postat de prezentatoarea de la Pro Tv

Andreea Esca

Prezentatoarea de știri de la Pro Tv, Andreea Esca a fost recent diagnosticată cu coronavirus.

În urma interviului acordat colegului său Cosmin Stan, românii s-au împărțit în două tabere, cei care cred că vedeta a contactat virusul și cei care nu cred și îi cer demisia de la pupitrul știrilor.

Reacția Andreei Esca după ce publicul i-a cerut demisia. Mesajul postat de prezentatoarea de la Pro Tv

Românii care nu cred că Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus au semnat o petiție în care îi cer demisia de la pupitrul știrilor Protv.

Petiția se numește „Afară de la știri! Nu mai are credibilitate” și deja multe persoane au semnat-o. După ce această petiție a fost elaborată, Andreea Esca a postat pe pagina sa Instagram o fotografie cu un mesaj șocant.

În fotografie apărea chiar știrista purtând un tricou pe care era scris Dragoste. Totodată, alături de fotografie, prezentatoarea de știri a lăsat și o descriere.

Pansamentul pentru orice este dragostea! Multumesc! @dragoste__ Va multumesc❤️ #gandulcucaremamtrezit”, a scris Andreea Esca pe contul ei de Instagram.

În urma postării, mai multe vedete precum Andreea Marin, Dana Rogoz, Mihai Petre și altele au comentat la fotografia știristei.

Mesajul Andreei Esca pentru românii care nu cred în coronavirus

După câteva zile în care s-a vorbit intens despre faptul că Andreea Esca ar fi infectată cu coronavirus, știrista a decis să ofere un interviu lui Cosmin Stan care a fost difuzat de Pro Tv.

Aceasta le-a transmis și un mesaj românilor care nu cred în virusul care a ucis milioane de oameni din întreaga lume.

Niciodată nu am judecat, niciodată nu am subestimat un medic, dar cred că am învăţat mai multe despre oamenii de lângă mine. Regret că am lăsat garda jos în câteva momente, prea devreme. Mă simt vinovată că poate trebuia să fac mai mult.

Nu lăsai garda jos! Cu siguranţă virusul există. Trebuie să încercăm să ne ferim, să purtăm mască, să stăm la distanţă, să avem încredere în medici, să-i mulţumim Lui Dumnezeu!”, a spus aceasta în interviul acordat lui Cosmin Stan.

Andreea Esca, soțul și fiul său au fost infectați cu noul coronavirus, aceștia fiind internați la o clinică privată pentru recuperare. În acest moment, prezentatoarea s-a întors la pupitrul știrilor, fiind bucuroasă că a scăpat de COVID-19.

Etichete: