Redactia.ro
Home » Știri » Reacția clinicii de stomatologie în cazul copilului mort. Reprezentanții așteaptă rezultatul anchetelor

Reacția clinicii de stomatologie în cazul copilului mort. Reprezentanții așteaptă rezultatul anchetelor

Reacția clinicii de stomatologie în cazul copilului mort. Reprezentanții așteaptă rezultatul anchetelor

Reacția clinicii de stomatologie în cazul copilului mort. Reprezentanții așteaptă rezultatul anchetelor. Reprezentanții clinicii din Pitești și-au exprimat regretele cu ceea ce s-a întâmplat într-un mesaj postat pe rețeaua de Facebook, informează Mediafax

Reacția clinicii de stomatologie în cazul copilului mort. Reprezentanții așteaptă rezultatul anchetelor

Conducătorii clinicii din Pitești au reacționat în cazul copilului de patru ani care a murit după ce i s-a făcut o anestezie generală la un cabinet stomalogic. Aceștia au postat un mesaj pe Facebook în care susține că ceea ce s-a întâmplat este „dureros și greu de acceptat și de înțeles”.

Reprezentanții clinicii susțin că așteaptă rezultatele anchetelor desfășurate în acest caz. „dezinformarea s-a dovedit mai importantă decât căutarea adevărului”.

Reacția clincii din Pitești

„”, au scris reprezentanții clinicii.Știm că toată lumea așteaptă o reacție de la noi și, mai mult decât orice, ne dorim să înțelegeți că ne este la fel de greu ca fiecăruia dintre dvs. să înțelegem și să acceptem ceea ce s-a întâmplat în clinica noastră. O clinică în care sunt tratați și copiii noștri, ai colegilor, prietenilor și cunoștințele noastre. Înainte de toate, suntem oameni și părinți, de aceea ceea ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trâit și de înțeles.

În aceste momente, gândurile și inimile noastre sunt însă alături de părinți, nu facem decât să ne rugăm să aibă pentru și liniște

Aceștia susțin că așteaptă rezultalele anchetelor și se plâng de dezinformare, de speculațiile care au apărut în urma acestui caz.

De asemenea, nici reacțiile internauților nu au ezitat să apară la postarea clinicii din Pitești.

A murit un copil! Oare când ne mai trezim și noi și să fiți doctori mai întâi de toate, să iubiți meseria ce o faceți, nu doar banii„, spune un bărbat.

Ați distrus atât medicul cât și familia. Era de datoria voastră să aveți minimul necesat pentru a resuscita micuțul. Și nu să așteptați salvarea să aducă cele necesare pentru intubare. Păcat de medic și de familie. Dacă era intubat la timp avea șanse acel copil„, a scris o femeie.

Un copil de patru ani a murit după ce i s-a făcut o anestezie generală

În urmă cu o săptămână, un copil de numai patru ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce i s-a administrat anestezie generală în cabinetul stomatologic. Între timp, micuțul a intrat în comă, organele acestuia cedând unul câte unul, iar micuțul s-a stins din viață la câteva zile de la incident.

Copilul a fost sedat cu propofol, aceeași substanță care i-a provocat decesul marelui cântăreț Michael Jackson. Joi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești a preluat dosarul copilului. Cercetările în acest caz se fac pentru ucidere din culpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini