Redactia.ro
Home » Știri » Reacția dură a familiei tânărului ucis de Mario Iorgulescu după ce acestuia i s-a micşorat condamnarea definitivă: „Mai bine murea şi Mario şi ştiam o treabă!”

Reacția dură a familiei tânărului ucis de Mario Iorgulescu după ce acestuia i s-a micşorat condamnarea definitivă: „Mai bine murea şi Mario şi ştiam o treabă!”

Reacția dură a familiei tânărului ucis de Mario Iorgulescu după ce acestuia i s-a micşorat condamnarea definitivă: „Mai bine murea şi Mario şi ştiam o treabă!”
Reacția dură a familiei tânărului ucis de Mario Iorgulescu după ce acestuia i s-a micşorat condamnarea definitivă. Iată detaliile!

Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare

După ce Judecătorii Curții de Apel București au emis o sentință care l-a condamnat pe Mario Iorgulescu la 13 ani și 8 luni de închisoare, cu doi ani mai puțin decât cea dată de Tribunalul București, familia tânărului decedat a avut o reacție dură. Sentința, definitivă și executorie, a stârnit o serie de emoții puternice în rândul celor implicați în acest caz.

Marinela Vicol, soția victimei, urmează să primească daune materiale în valoare de 50.000 de lei din partea inculpatului, conform hotărârii instanței. În plus, suma de 100.000 de lei, reprezentând daune morale, ar urma să fie achitată de către asigurator, deși acesta se află într-o stare de faliment.

Reacția dură a familiei tânărului ucis de Mario Iorgulescu după ce acestuia i s-a micşorat condamnarea definitivă

Cu toate acestea, un apropiat al familiei lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani ucis în accident, a declarat pentru Cancan  că, în opinia sa, Mario Iorgulescu ar fi meritat să fie condamnat la închisoare pe viață, argumentând că acest incident a fost tratat ca o crimă cu premeditare. Mai mult, apropiatul familiei a subliniat că Gino Iorgulescu, tatăl lui Mario, nu a oferit niciun ajutor sau sprijin familiei Vicol în timpul acestei tragedii.

„Nu este deloc o sentință corectă, merita închisoare pe viață. Toată familia plânge de când s-a dat sentința. Dar asta este justiția din România. A fost crimă cu premeditare. Dar tatăl lui Mario a avut grijă să-și scoată fiul din țară și să-l țină în puf în Italia. Mi-e greu să cred că va veni în România să-și facă pedeapsa. Va avea grijă tăticul lui de acest lucru.

Despre daune ce putem comenta? Aici nu mai e vorba de bani. Dar e bătaie de joc că asiguratorul, care e în faliment, trebuie să plătească bani. E incredibil!. În toți acești patru ani, nu am primit niciun ajutor de la familia Iorgulescu. Că l-am văzut pe marele Gino că a declarat că ne va susține, ne va oferi tot sprijinul. Nici vorbă. Un singur telefon am primit după accident, de la fratele lui Gino, Vincențiu. În rest nimic! L-am mai auzit, parcă, și pe Mario că va avea grijă de copiii victimei. Păi cum să acceptăm vreodată ca ucigașul tatălui copiilor să ne ajute? Niciodată! Mai bine ar fi murit și Mario în accident, cum a pățit Dani și știam o treabă”.

Pe data de 7 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a participat la o petrecere într-o localitate din apropierea Capitalei. Evenimentul a luat o întorsătură tragică în jurul orei 03:00, când, după o ceartă cu fosta sa iubită, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal s-a urcat la volan și a plecat spre București. În timpul călătoriei sale, la un moment dat, circulând cu o viteză de 143 km/h, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o altă mașină condusă de Dani Vicol, care, din nefericire, a pierit pe loc în urma impactului tragic. În urma acestui accident, doi copii au rămas orfani de tată.

Potrivit rezultatelor testelor efectuate în urma accidentului, s-a constatat că Mario Iorgulescu se afla sub influența cocainei și avea o alcoolemie de 1,96 g/l, subliniind și mai mult gravitatea situației și a comportamentului său la volan. Acest tragic eveniment a avut un impact devastator.

 Sursa foto: Arhivă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: