Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Pepe după ce s-a aflat că a fost violent cu Raluca Pastramă. Artistul a răbufnit

Reacția lui Pepe după ce s-a aflat că a fost violent cu Raluca Pastramă. Artistul a răbufnit

Reacția lui Pepe după ce s-a aflat că a fost violent cu Raluca Pastramă

Pepe este implicat într-un scandal cu fosta sa soție. Recent, artistul a fost acuzat de Raluca Pastramă că a agresat-o fizic de față cu cele două fetițe pe care le au împreună. Bruneta a sunat la poliție și a cerut ordin de restricție împotriva artistului.

Reacția lui Pepe după ce s-a aflat că a fost violent cu Raluca Pastramă

Potrivit Spynews, Pepe a contestat decizia cu privire la ordinul de restricție pe care Raluca Pastramă l-a cerut împotriva sa. Se pare că pentru a exista un asfel de ordin de restricție, fosta soție a lui Pepe trebuie să depună la dosar dovezi care să ateste faptul că a fost lovită de tatăl fetițelor sale. Conform sursei de mai sus, Raluca nu a depus la dosar certificatul medicol-legal care să arate agresiunile din partea lui Pepe. Totodată, artistul neagră acuzațiile conform cărora ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă în mijlocul străzii, sub privirile oamenilor.

La începutul lunii, Pepe șoca publicul după ce a anunțat că va divorța de cea care i-a fost soție timp de opt ani și care i-a dăruit două fetițe. Artistul a vorbit într-un videoclip postat pe canalul său pe Youtube despre separarea de soția sa. Ba chiar artistul a declarat la un moment dat, că le-a cumpărat fiicelor lui telefoane și îl mereu cu video. „Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori ”, spunea Pepe la momentul respectiv. Toate lucrurile au mers normal, până de curând, când artistul a fost acuzat de Raluca că a lovit-o în fața celor două fetițe.

În prezent, cântărețul refuză să mai vorbească despre fosta sa soție, ba chiar le-a cerut administratorulor săi de pe rețelele de socializare, inclusiv de la emisiunea de Youtube, să șteargă mesajele ce au legătură cu Raluca, deși el a anunțat public că divorțează. Artistul a avut și un comentariu nervos la adresa unui fan care i-a pus o întrebare referitoare la despărțirea de soția sa.„Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici”, a fost mesajul lui Pepe.

În urmă cu două zile, Pepe s-a întâlnit cu Raluca Pastramă la baza Dinamo, aceasta aflându-se cu micuțele la antrenamente de tenis. În momentul în care Pepe a ajuns, cei doi au avut un schimb de replici, iar Pepe și-a ieșit din minți și ar fi strâns-o de gât pe aceasta. Destul de furios, artistul nu s-a oprit aici, iar la un moment dar i-ar fi smucit mâna soției sale și ar fi lovit-o de mașină, cu forța. De parcă nu era de ajuns, acesta ar mai fi lovit-o o dată pe Raluca, cu podul palmei. După acest eveniment, Raluca și-a sunat avocații și a cerut eliberarea unui ordin de protecție. Pepe nu a făcut nicio declarație în legătură cu presupusa bătaia pe care i-ar fi aplicat-o fostei sale soții.

Pepe a anunțat pe Youtube că divorțează

La începutul lunii noiembrie, Pepe a anunțat că va divorța de Raluca Pastramă, după opt ani de relație. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, dar cu promisiunea că se vor înțelege bine de dragul fetițelor lor, Rosa și Maria.„Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici”, a spus artistul in videoclipul sau. Pepe, pe numele real Ionuț Nicolae Pascu s-a căsătorit cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012, iar cei doi au devenit părinți pe 15 august 2012. Raluca a adus-o pe lume pe Maria, iar pe 21 iulie 2014, Pepe și Raluca s-au cununat religios. Un an mai târziu, avea să vină pe lume mezina familiei, Rosa. Pepe nu era la prima căsnicie, acesta fiind căsătorit în perioada 2006-2011 cu actrița Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: