Redactia.ro
Home » Monden » Reacţia lui Răzvan Fodor după ce soţia lui a fost filmată intrând în casa lui Ştefan Bănică Jr: „Să aveţi o vineri d-aia super mişto… nu ca a mea!”

Reacţia lui Răzvan Fodor după ce soţia lui a fost filmată intrând în casa lui Ştefan Bănică Jr: „Să aveţi o vineri d-aia super mişto… nu ca a mea!”

lavinia-parva-stefan-banica-jr-irina-fodor-antena-1-dancing-on-ice

Ștefan Bănică jr și Irina Fodor, cei doi prezentatori de la emisiunea „Dancing on ice”, de la Antena 1, au fost filmaţi, zilele trecute, intrând în casa artistului. De aici acolo, internauţii şi-au dat frâu liber imaginaţiei, astfel că multe speculaţii au apărut în mediul online.

Una dintre cele mai aşteptate reacţii a fost a lui Răzvan Fodor, soţul Irinei. Cunoscuţi până acum că formează un cuplu discret, „Fodorii” au rămas eleganţi şi în acest caz.

Răzvan Fodor s-a plâns de traficul de pe DN1

Actorul din serialul „Adela”, tot de la Antena 1, a avut o postare pe Instagram. A preferat să „dribleze” subiectul şi s-a referit doar la traficul de pe DN1, lăsând de înţeles că nu ar fi afectat de imaginea cu soţia lui şi Bănică jr. intrând în casa artistului.

Am plecat de o oră 50 de acasă, din Sud, mă duc spre Izvorani, am filmare. Bă a plecat toată planeta înspre mizeria aia de Valea Prahovei că în altă parte nu au unde să se ducă. Merg cu… până în 20 de kilometri la oră pe DN. Vă pupă Fodor să aveţi o vinere d-aia super mişto… nu ca a mea!”, a postat Răzvan Fodor Instagram.

Tot pe aceeaşi reţea de socializare, Irina a discutat despre activitatea ei de la emisiunea „Dancing on ice”.

„Bună dimineațaaa! 🥰 Începem o nouă săptămână de pregătiri pentru @dancingoniceromania 🔥⛸⛸❄️❄️Va fi o ediție fermecătoare, dedicată poveștilor! De abia aștept!!❤️ Vă îmbrățișez și să aveți o zi de luni nemaipomenită, ca să începeți săptămâna plini de energie și bună dispoziție!🤗🤗🤗 @stefanbanica.official”, a transmis Irina Fodor.

Lavinia i-a pus la zid pe paparazzi

Lavinia Pîrva a avut prima reacție, în urma speculațiilor care s-au făcut pe seama imaginilor. Soţia lui Ştefan i-a pus la zid pe paparazzi, din cauză că aceştia au încercat să speculeze asupra unui subiect care nu există.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Simt nevoia să va împărtășesc cele întâmplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la show-ul de dans printre care și Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag.

„Paparazzi“ au filmat toată scenă pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă. Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportata în Palestina ca să poată scrie în liniște ceva “senzațional” și probabil îi încurcăm puțin.

Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei. Întrebarea mea este dacă mai există oameni care mai cred în fantasmele ziariștilor!? Sper că nu!

Acestea fiind spuse, fără să mă străduiesc, am fabulat un text cred eu, muuult mai interesant decât știrea voastră fără nici un fundament…un fel de titlu care să atragă vezi Doamne atenția și să pară că este ceva Wowwww… Nu este, vă spun eu.

Sunteți plictisitori și fără pic de inspirație in a crea ceva interesant chiar și dintr-o situație cât se poate de normală. Nu am nimic personal cu voi!

Nu vă judec că oameni! Poate că sunteți doar niște oameni bunuți și vreți doar să pară că aveți servici! Eu am să cobor acum cu picioarele pe pământ, dar voi? Voi când?”, a scris Lavinia pe contul ei de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: