Redactia.ro
Home » Știri » Reacția lui Silviu Mototolea după ce s-a speculat că ar fi rudă cu Emi Pian

Reacția lui Silviu Mototolea după ce s-a speculat că ar fi rudă cu Emi Pian

Reacția lui Silviu Mototolea

Silviu Mototolea a reacționat după ce s-a speculat în presă că ar fi rudă cu liderul clanului Duduianu, Emi Pian, ucis într-o răfuială la începutul lunii.

Acesta a transmis public un mesaj în care susține că nu este rudă cu nimeni din neamul Mototolea.

Reacția lui Silviu Mototolea după ce s-a speculat că ar fi rudă cu Emi Pian

Silviu Mototolea, introdus în Consiliul de Administrație al Poștei Române a declarat că este un cetățean de etnie romă, dar că nu are nicio legătură cu Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu care a murit la începutul lunii august.

Acesta a scris un mesaj public în care subliniează faptul că nu este verișorul văduvei lui Emi Pian și că nu are nicio legătură cu familia Mototolea.

Mă numesc Silviu Mototolea. Sunt unul dintre miile de cetățeni români care poartă acest nume. Sunt de etnie rromă, iar acesta a fost singurul motiv pentru care de aproximativ o săptămână, sunt târât alături de familia mea într-un coșmar care trebuie să se termine cât mai curând.
Mă numesc Silviu Mototolea, sunt tată, fost sportiv de performanță și un om care a absolvit și liceul și facultatea. Sunt un om care împreună cu soția își câștigă existența din mediul privat și care face tot posibilul să crească un copil într-o lume tot mai nedreaptă, a scris Silviu Mototolea în mesajul lui.

Silviu Mototolea, despre acuzațiile aduse

Acesta subliniează în mesajul său faptul că nu este interlop și că nici măcar nu știe ce înseamnă acest lucru.

Mă numesc Silviu Mototolea și declar public:
1. Nu am absolut nici o legătură cu clanul Duduienilor.
2. Nu sunt cumnatul lui Emi Pian.
3. Nu sunt verișorul văduvei lui Emi Pian.
4. Nu există vreun grad de rudenie între mine, familia mea și vreun clan de interlopi.
5. Nu am fost certat vreodată cu legea, cercetat penal sau implicat în poveștile cu clanuri preluate de aproximativ toată presa din România”, a subliniat Silviu Mototolea.

De asemenea, bărbatul menționează în mesajul său că a fost membru provizoriu pe un loc vacant al CA Romfilatelia SA, timp de 3 luni, după care a demisionat după ce a observat că unele grupuri de interese vizau postul pe care acesta îl deținea, motiv pentru care a decis să se retragă.

Totodată, Silviu Mototolea a declarat că va acționa în instanță pentru că imaginea i-a fost afectată din cauza informațiilor din presă. „De luni, voi demara procedurile legale prin care mă voi adresa instanței pentru a mi se face dreptate. La imagine nu mai sper. Sunt român, sunt rrom, dar nu sunt interlop.” a declarat Silviu Mototolea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: