Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Marei Bănică după ce Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise. Jurnalista l-a pus la zid: „Drogatii NU trebuie sa fie modele pentru copiii nostri”

Reacția Marei Bănică după ce Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise. Jurnalista l-a pus la zid: „Drogatii NU trebuie sa fie modele pentru copiii nostri”

Reacția Marei Bănică după ce Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise. Jurnalista l-a pus la zid!

Reacția Marei Bănică după ce Dorian Popa a fost prins drogat

În ultimele zile, Dorian Popa a devenit subiectul principal de discuție în presa și pe rețelele sociale, după ce a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise. Această abatere de la lege a fost întâmpinată cu multe reacții din partea publicului și a altor vedete, iar una dintre cele mai notabile păreri exprimate este cea a jurnalistei, Mara Bănică. Iată de a declarat!

Jurnalista l-a pus la zid

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Mara Bănică a vorbit deschis despre dezamăgirea și surprinderea pe care le-a simțit la aflarea veștii că Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Aceast comportament nu l-ar fi anticipat jurmalista, mai ales din partea lui Dorian care este un artist foarte popular și apreciat de copiii din România. Cu toate acestea, situația neplăcută în care a fost implicat a ridicat multe semne de întrebare cu privire la imaginea sa și la impactul pe care îl poate avea asupra tinerilor care îl urmăresc.

Mara Bănică a subliniat că gestul lui Dorian Popa este unul foarte grav și că acesta nu trebuie trecut cu vederea. Ceea ce o preocupă cel mai mult este faptul că artistul are sute de mii de fani, majoritatea dintre aceștia fiind copii și adolescenți. Acești tineri îl admiră și îl urmăresc pe Dorian pe rețelele de socializare, și astfel, el devine un exemplu pentru ei. Însă, în urma greșelii sale, Dorian Popa a devenit un exemplu negativ.

Mara Bănică a subliniat că nu este acceptabil ca un om care oferă exemple negative copiilor să le devină model în viață. Indiferent de ceea ce face în mod constant în fața lor, o astfel de abatere de la lege nu poate fi justificată sau ignorată. Mai mult decât atât, jurnalista a subliniat că este o problemă gravă faptul că tinerii îl urmăresc și îl admiră pe Dorian Popa pe canalele de socializare, deoarece acest lucru înseamnă că sunt expuși influenței lui negativă.

„Ei, uite, la Dorian Popa chiar nu m as fi asteptat sa se drogheze. Sa conduca in chiloti da, nu ma surprinde deloc 🙂
Sute de mii de copii il urmaresc pe canalele de socializare. ASTA e o problema. Mare. Drogatii NU trebuie sa fie modele pentru copiii nostri”, a scris jurnalista. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: