Redactia.ro
Home » Sport » Reacţia Ministerului Justiţiei, în cazul lui Dragoș Săvulescu

Reacţia Ministerului Justiţiei, în cazul lui Dragoș Săvulescu

Dragoş Săvulescu, comunicat, Ministerul Justitiei,

Ministerului Justiţiei a emis un comunicat după ce au apărut filmulețe și poze din locul unde stă fostul acționar al lui Dinamo, Dragoş Săvulescu.

Dragoş Săvulescu a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare, în dosarul privind retrocedarea de plaje și faleze. După gratii în acel caz au mai ajuns Radu Marăre și Cristi Borcea. Dragoş Săvulescu a plecat însă din România. O perioadă nu s-a știut unde este. Apoi la începutul anului 2020 s-a predat autorităților din Italia. A fost eliberat și nu i s-a pus nicio interdicție. În urmă cu trei zile, soția fostului acționar dinamovist, Angela Martini a postat un filmuleț dintr-o locație de vis. Fosta Miss Albania a scris și un comentariu care a dus la discuții în mediul online. Dragoş Săvulescu a postat apoi pe facebook o scrisoare în care explică situația sa. La nici 24 de ore, Ministerul Justiției a trimis un comunicat de presă.

Reacţia Ministerului Justiţiei

Vă prezentăm mai jos o parte din comunicatul Ministerului Justiției.

“În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privindu-l pe Dragoș Săvulescu, Ministerul Justiției face următoarele precizări.
Împotriva sus-numitului a fost emis, de către Curtea de Apel București, un mandat european de arestare care a fost transmis autorităților competente italiene.
La începutul acestui an, Ministerul Justiției a luat cunoștință de faptul că dosarul se află pe rolul Curții de Apel Napoli. Întrucât această instanță a transmis și MJ, spre informare, copia corespondenței adresată instanței române.
În aceste condiții, precizăm că procedura este una judiciară. Iar intervenția ministerului are loc numai la solicitarea expresă de asistență a autorităților judiciare emitente și de executare a mandatului european de arestare.
Ministerul Justiției nu își poate depăși atribuțiile conferite de lege întrucât aceasta ar reprezenta o imixtiune în activitatea judiciară”, se arată în comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: