Redactia.ro
Home » Sport » Reacția lui Dragoș Săvulescu, după mesajul postat de soția sa

Reacția lui Dragoș Săvulescu, după mesajul postat de soția sa

Dragoş Săvulescu, angela martini

Dragoș Săvulescu a postat un mesaj pe contul său de facebook, după filmul pus de soția sa pe instagram.

În urmă cu două zile, soția fostului acționar de la Dinamo a postat un filmulet. Acesta a fost făcut într-o locație de vis unde locuiesc cei doi. Comentariul pe care l-a adăugat a fost:” Viața e amuzantă: era o vreme când noi eram închiși și alții erau liberi, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși”. De aici au apărut mai multe discuții și interpretări în mediul online. Dragoș Săvulescu a postat o scrisoare deschisă pe contul său de facebook.

Mesajul lui Dragoș Săvulescu

Omul de afaceri a vrut să clarifice câteva lucruri. În plus a explicat în postare și care este situația sa în acest moment.

“Nu e vorba de nicio sfidare, asa cum in mod tendentios interpretati voi! Nu e decat un video si un mesaj amuzant, SCRIS DE EA, LA SINGULAR, DIN PARTEA EI, NU DIN PARTEA MEA!!! E un fel de haz de necaz, de cat de ironica viata poate fi uneori, cu referire la experientele traite DE EA! Pentru orice om normal si fara frustrari, mesajul e extrem de clar. Si mai mult decat atat, e desprins din realitate si e chair amuzant”, este o parte din textul scris de omul de afaceri.


Dragoș Săvulescu a plecat din țară în 2019. Asta după ce a fost condamnat în dosarul referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia. În acelaşi dosar, printre cei condamnaţi se numără fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre și Cristian Borcea. De asemenea condamnat a fost şi fostul preşedinte al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu.
La începutul anului 2020, Dragoș Săvulescu s-a predat la poliţia din Napoli, însoţit de un avocat. Instanța din Italia a decis apoi să-l elibereze fără a i se impune nicio restricție.