Redactia.ro
Home » Monden » Reacția șocantă a lui Speak când a fost întrebat de Adelina Pestrițu. Bruneta se va înfuria

Reacția șocantă a lui Speak când a fost întrebat de Adelina Pestrițu. Bruneta se va înfuria

GALERIE FOTO (6) Reacția șocantă a lui Speak când a fost întrebat de Adelina Pestrițu.

Reacția șocantă a lui Speak când a fost întrebat de Adelina Pestrițu. Speak și Adelina Pestrițu au avut o relație în urmă cu câțiva ani, dar iubirea dintre ei s-a sfârșit și se pare că lucrurile nu s-au remediat între ei. În prezent, artistul nu suportă să fie întrebat de fosta sa iubită, ba mai mult, acesta reacționează mai puțin diplomat.

Reacția șocantă a lui Speak când a fost întrebat de Adelina Pestrițu. Bruneta se va înfuria

Reacția șocantă a lui Speak când a fost întrebat de Adelina Pestrițu. Speak a avut câteva relații de care se pare că nu este deloc mândru. Același lucru putem spune și de relația pe care a avut-o cu Adelina Pestrițu. Dacă stăm să analizăm toate reacțiile pe care artistul le are ori de câte ori este întrebat de fosta iubită. Recent, cântărețul a fost provocat de fanii săi să posteze o poză cu fosta, iar reacția lui Speak i-a șocat pe internauți. Așadar, putem spune că Speak încă mai are ranchiună împotriva fostei iubite. De curând, s-a lansat în mediul online un trend pe Instagram în care utilizatorii le cer vedetelor preferate să pună câte o poză dintr-un moment al vieții lor. Astfel, printre acestea s-a numărat și Speak care este o persoană extrem de sinceră și expresivă.

Totuși, se pare că a fost scos din sărite când a fost întrebat de fosta iubită, Adelina Pestrițu. Speak a reacționat într-un mod neașteptat. Acesta nu a vrut să posteze o fotografie cu Adelina sau să ofere prea multe detalii, dar a pus un emoji, cu semne obscene.

Mesajul lui Speak pentru Adelina Pestritu

Speak și Adelina s-au iubit doi ani de zile, după care au decis să meargă pe drumuri separe. Cei doi nu au oferit prea multe detalii despre motivul separării lor, dând impresia că s-au despărțit în termini buni. „După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună.Vă mulţumesc pentru înţelegere!, spune Adelina Pestrițu la vremea respectivă.

Speak, despre Adelina Pestrițu

După ce s-a despărțit de Adelina, și-a amintit că în ziua în care a împlinit 30 de ani a fost singur și deprimat. Acest lucru se întâmpla la câteva zile după ce s-a despărțit de aceasta. De asemenea, acesta menționa că Adelina nu i-a trimis un mesaj de ziua lui, ceea ce l-a determinat să o scoată definitiv din viața lui.

Ulterior, Speak a cunoscut-o pe Ștefania la filmările pentru videoclipul Libelula. Cei doi s-au îndrăgostit, iar de atunci au rămas împreună și se pare că se înțeleg foarte bine. Mai mult, în timpul participării lor la emisiunea Asia Express, Speak și-a făcut curaj și-a cerut-o de soție. Așadar, în viitor Stefania și Ștefan, pe numele său adevărat, vor face marele pas și vor merge spre altar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: