Redactia.ro
Home » Știri » Reacția soției criminalului olandez după ce a aflat că s-a sinucis

Reacția soției criminalului olandez după ce a aflat că s-a sinucis

GALERIE FOTO (3)

Cetățeanul olandez, suspectat în cazul morții fetiței de 11 ani din Gura Șuții, era căsătorit cu o franțuzoaică. Vestea că soțul ei a ucis o fetiță, dar și că s-a sinucis, a căzut ca un trăznet peste ea, motiv pentru care a luat o decizie de urgență. Reacția soției criminalului olandez

Reacția soției criminalului olandez

Bărbatul de 46 de ani era căsătorit cu o femeie de origine franceză, cu care locuia într-o reședință impresionantă din Beers. Imediat după ce a aflat de cele petrecute, soția lui Johannes Visscher a părăsit căminul conjugal și a luat primul avion spre Franța.

Ea a avut un șoc când a aflat că soțul ei s-a sinucis întrând cu mașina într-un tir, așa că a preferat să meargă la familia ei. Zilele acestea, forțele de ordine au făcut percheziții la reședința acestuia din Beers, pentru a se ridica noi probe la dosar.

Johannes Visscher era cunoscut pentru deviațiile sexuale

Potrivit mai multor surse din străinătate, Johannes Visscher avea un dosar plin cu astfel de infracțiuni. El fusese condamnat la mai mulți ani de închisoare și urmase un tratament psihiatric pentru diverse deviații sexuale.

Fosta lui soție a menționat că aflase despre toate acestea de la ofițerului său de probațiune. După cinci luni de relație m-a rugat să mă căsătoresc cu el. Am aflat totul despre trecutul lui după ce am stat de vorbă cu ofițerul său de probațiune. Ne-am căsătorit în 2011”, a menționat o fostă soție de-a bărbatului.

În 2012, el se căsătorea cu ultima lui soție. El o ceruse în căsătorie într-un platou de televiziune.

Citește și Olandezul suspectat de crima din Dâmbovița a murit sub ochii investigatorilor olandezi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: