Redactia.ro
Home » Monden » Recunoașteți artistul? Cu muzica lui s-au vindecat oameni pe patul de spital

Recunoașteți artistul? Cu muzica lui s-au vindecat oameni pe patul de spital

Este unul dintre cei celebri artiști din țară și muzica sa a încântat inimile a milioane de români. Unii dintre ei au fost vindecați de boli, internați fiind în spital. Așadar, îl recunoașteți în fotografia de mai jos?

Recunoașteți artistul?

Este unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală românească. Muzica sa alină inimile multor oameni. Unii dintre ei s-au vindecat de boli cu melodiile sale, aflându-se pe patul de spital. Cine este artistul din imaginea de mai jos?

Fiica sa, Daria, îi calcă pe urme, iar cântărețul misterios din fotografie este tare mândru de acest lucru. Un polițit l-a oprit, la un moment dat, în trafic și i-a spus: ”Am vindecat, în adevăratul sens al cuvântului, cu muzica mea, oameni pe patul de spital (ei mi-au povestit). S-au zămislit copii pe muzica mea…mi-a spus un poliţist care m-a oprit în trafic”,  a declarat artistul din fotografie.

Recunoaşteţi artistul? "Am vindecat oameni pe patul de spital cu muzica mea"

”Da sau nu”, ”Tu ești norocul meu” sau ”Amândoi” sunt unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale. Dacă nu v-ați dat seama până acum despre cine este vorba, vă spunem noi că este Cătălin Crișan. Cătălin Crișan s-a născut într-o familie frumoasă, unde se asculta mai mult muzică clasică, iar el nu s-a gândit, vreodată, că va interpreta muzică ușoară, mai ales că a studiat mult timp pianul clasic, în copilărie.

”Eu am studiat pianul clasic toată copilăria, iar la noi acasă, se asculta doar muzică clasică. Concerte de pian, opera, operetă etc. Aşadar muzica uşoară era pentru mine un tărâm îndepărtat şi misterios. La Liceul de Matematică –  Fizică, ”Mihai Viteazul”, am început să cânt la chitară, doar aşa reuşind să chiulesc de la muncile agricole la care ne trimiteau periodic, profesorii. A început să-mi placă, mai ales că am căştigat doar premiul I la vestita de atunci, ”Cântarea României ” . Cântam folk, în general compoziţii proprii pe versurile lui Adrian Păunescu”, a spus Cătălin Crișan într-un interviu pentru femeide10.ro.

Cum și-a început cariera Cătălin Crișan

Talentul său a fost cunoscut de Mihaela Runceanu care l-a trimis la preselecții la Mamaia, în anul 1987. Drept urmare, acolo a luat premiul I cu melodia „Vorbește Marea”. Din acel moment, și-a dat seama că el vrea să cânte toată viața, fapt care nu prea le-a convenit părinților săi.

”În paralel am absolvit Şcoala Populară de Arte, secţia ”Muzică uşoară”, clasa profesorilor Gloria Bordea şi George Natsis. Acolo m-a auzit Mihaela Runceanu şi m-a trimis la preselecţia, Mamaia 87. Am câştigat premiul I cu melodia ”Vorbeşte marea ” şi practic, din acel moment, viaţa mea s-a schimbat la 180 de grade. Părinţii mei n-au fost aşa de entuziasmaţi precum am fost eu, dar când am intrat la Facultatea de Teatru şi am şi absolvit-o, s-au împăcat cu gândul că scena este locul unde eu, mă simt cel mai bine”, a mai spus Cătălin Crişan pentru sursa menționată anterior.

Catalin Crisan - Daca pleci - YouTube

În ceea ce privește partea sentimentală, Cătălin Crișan recunoaște că are pretenții, dar nu unele sofisticate, ci firești încât relația să decurgă frumos.

“Nu am m pretenţii mari şi multe de la o femeie, doar două : să-mi asculte şi să-mi înţeleagă nu vorbele rostite ci pe cele nerostite şi să mă iubească sincer. Da, mă îndrăgostesc repede pentru că nu mă astâmpăr să am încredere în femei, pentru că eu consider că bărbaţii conduc lumea şi femeile bărbaţii, pentru că sunt misterioase şi imprevizibile, mai puternice ca noi şi pentru că, nu există femei urâte. Fug de cele ipocrite, rele, invidioase, false, proaste şi de cele care au senzaţia că le ştiu pe toate”, a mai dezvăluit cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: