Redactia.ro
Home » Sport » Reghecampf nu găseşte soluţia! Încă un eşec pentru Al Wasl

Reghecampf nu găseşte soluţia! Încă un eşec pentru Al Wasl

Reghecampf nu găseşte soluţia

Reghecampf nu găseşte soluţia. Echipa pe care o antrenează, Al Wasl a pierdut cu Ajman, scor 0-1 şi a ajuns pe loc retrogradabil.

Al Wasl merge din ce în ce mai prost. Echipa din Emiratele Arabe Unite, antrenată de Laurenţiu Reghecampf a pierdut meciul din campionat, deşi a jucat 80 de minute în superioritate numerică.
Chiar şi în aceste condiţii, Steve a reuşit să înscrie pentru Ajman golul vitoriei. Formaţia condusă de Laurenţiu Reghecampf este în acest moment pe locul 13, cu un egal şi două înfrângeri. În etapa următoare Al Wasl va juca acasă cu Al Sharjah.

Românul şi-a prelungit contractul cu Al Wasl

Tehnicianul român şi-a prelungit contractul cu formaţia arabă, deşi sezonul trecut a ratat toate obiectivele. Reghecampf câştigă 7 milioane de dolari până în 2021. Se pare că are în contract şi o clauză potrivit căreia ar primi aceeaşi sumă şi dacă va fi demis. Laurenţiu Reghecampf (44 de ani) a ajuns la Al Wasl la începutul anului 2019. Sezonul trecut echipa a terminat pe locul 9 în campionatul Emiratelor Arabe Unite. A ratat Liga Campionilor Asiei, dar şi Cupa Emiratelor. Înainte de a o prelua pe Al Wasl, tehnicianul a pregătit tot o echipă din Emirate, Al Wahda.

Citeşte şi: Craiova – Iași 1-1! Oltenii au ratat șansa de a urca pe primul loc!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: