Redactia.ro
Home » Știri » Regina angajează femeie de serviciu. Ce salariu oferă Casa Regală pentru 40 de ore de lucru pe săptămână

Regina angajează femeie de serviciu. Ce salariu oferă Casa Regală pentru 40 de ore de lucru pe săptămână

Regina angajează femeie de serviciu

Regina angajează femeie de serviciu. Casa Regală caută o femeie de serviciu pentru domeniile regale. Noul angajat trebuie să muncească 40 de ore pe săptămână, fie la Palatul Buckingam, fie la Castelul Windor. Oferta Reginei include contribuția la planul de pensie și 33 de zile de concendiu.

Regina angajează femeie de serviciu. Ce salariu oferă Casa Regală pentru 40 de ore de lucru pe săptămână

Regina Elisabeta a II-a caută menajeră pentru Palatul Buckingham sau Castelul Windor. Suverana își caută menajeră, dar și ajutoare pentru evenimentele regale organizate la Palat. Persoanele care doresc acest job trebuie să fie extrem de atente la detalii și muncitoare. Regina își dorește ca noua femeie serviciu să lucreze 40 de ore pe săptămână, fie la Palatul Buckingham, fie la Castelul Windor. Menajera va câștiga un salariu de 7,97 de lire sterline pe oră, cu 1,93 de lire sterlina mai putin decat salariul mediu pe economie in Marea Britanie. De asemenea, angajata va primi cazare și masă.

Oferta mai include contributia la planul de pensie și 33 de zile de concediu. ”Este o oportunitate de carieră în domeniul ospitalității. Alături de o echipă de profesioniști, trebuie să cureți și să ai grijă de o serie de lucruri și interioare, asigurându-te că sunt în cea mai bună stare. De asemenea, ești binevenit să ai grijă de oaspeți la evenimente”, se arată în anunțul de angajare. Candidații au timp să aplice până la 19 iunie, iar interviurile vor avea loc în iulie.

1200 de angajați în casele Reginei

La reședințele regale lucrează peste 1200 de angajați de la mecanici auto până la cameriste. Numai la Palatul Buckingham lucrează full-time 339 de persoane, pentru care se pregătesc zilnic 600 de porți de mâncare. Numai 10-15 intră in contact cu regina. Servitorii bărbați trebuie să fie înalți și atletici ca să încapă în uniforme. Fiecare uniformă nouă costă 2000 de lire, așa ca angajații le poartă pe cele vechi.

Cel mai bine plătit este contabilul casei regale, singurul om din lume care cunoaște averea reginei. Restul angajaților au salarii mici, dar primesc multe beneficii. De exemplu, pot intra gratuit in multe cluburi exclusiviste sau pot să folosească piscina regală dacă respectă anumite reguli. Când apare vreo față regală la inot, servitorii trebuie să plece imediat. Asistentele personale ale reginei sunt considerate mai prietene și nu sunt plătite. Ele sunt alese dintre doamnele de familie nobilă, iar datoria lor este să o însoțească pe regină în vizitele oficiale. Ele vizitează cu luni înainte fiecare loc în care va ajunge regina și trebuie să ceară, printre altele, ca majestarea sa să aibă rezervată o toaletă unde să se poată retrage la nevoie. Toaleta trebuie să fie astfel așezată încăt să nu audă nimeni când regina trage apa.

Angajații au un top al celor mai amabili șefi de la Buckingham. Când a murit șoferul lui, printul Philip a încălcat regula și a mers el însuși la înmormântaree in loc să trimită un reprezentant. Pe locul al doilea a fost printesa Margareta, sora decedată a reginei, care la fiecare Crăciun isi invita angajații la o masă luxoasă, iar odată l-a ajutat cu bani pe unul dintre servitori care avea soția bolnavă. Charles, frații lui, dar și soția, Camilla, nu sunt printre preferații angajaților deoarece sunt mofturosi și vor să respecte formalitătile la fiecare ocazie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: