Redactia.ro
Home » Homepage » Regina Elisabeta a II-a are COVID-19. Suverana Marii Britanii a fost în contact cu fiul ei cel mare

Regina Elisabeta a II-a are COVID-19. Suverana Marii Britanii a fost în contact cu fiul ei cel mare

regina elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și are simptome ușoare ale bolii. Suverana în vârstă de 95 de ani prezintă „simptome ușoare asemănătoare răcelii”, dar se așteaptă să continue „îndatoririle ușoare” la Windsor, săptămâna viitoare, potrivit sursei citate.

„Ea va continua să primească asistență medicală și va urma toate instrucțiunile adecvate”, a preziat palatul într-un comunicat.

Regina a luat virusul de la Prințul Charles

Regina a fost în contact cu fiul ei cel mare și moștenitorul ei, Prințul de Wales, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută. În data de 10 februarie, prinţul Charles s-a întâlnit cu mama lui, regina Elisabeta a II-a, cu două zile înainte să fie testat pozitiv cu noul coronavirus.

Sursa a precizat la acea vreme că suverana nu prezenta niciun simptom şi că starea ei de sănătate este monitorizată cu atenţie.

Şi nora Reginei are Covid

De asemenea, Camilla, soţia prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, a fost și ea testată pozitiv cu noul coronavirus şi este în autoizolare, a anunţat luni biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles.

Atât prinţul Charles, cât şi ducesa de Cornwall sunt vaccinaţi cu schema completă împotriva COVID-19 şi au fost imunizați și cu dozele „booster”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: