Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta este în doliu! Familia Regală suferă după o mare pierdere

Regina Elisabeta este în doliu! Familia Regală suferă după o mare pierdere

Regina Elisabeta este în doliu

Regina Elisabeta este în doliu! Castelul Winsor, acolo unde Regina și soțul ei, prințul Philip, s-au refugiat pentru a se proteja de coronavirus, este cuprins de durere. Membrii familiei au suferit o mare pierdere. 

Regina Elisabeta este în doliu

O mare tragedie s-a întâmplat astăzi în familia Regală a Marii Britanii. Un membru al familie a murit în această dimineața, iar Regina Elisabeta trece printr-o perioadă foarte grea.

În acest moment, Regina și prințul Philip locuiesc la Castelul Winsor, acolo unde s-au mutat la începutul pandemiei de coronavirus. Cei doi s-au retras pentru a se proteja de pandemia care a pus stăpânire pe toată lumea.

Astfel, Castelul Windsor a fost cuprins de o tristețe mare atunci când s-a aflat că unul din câinii Reginei a murit. Câinele era numit Vulcan, fiind preferatul acesteia. Patrupedul a crescut de mic alături de Regina Elisabeta a II-a, iar acum, aceasta a rămas cu un singur câine, respectiv cu Candy, potrivit CNN.

Regina Elisabeta a avut peste 30 de câini

De-a lungul vieții, Regina Elisabeta a II-a a deșinut peste 30 de câini, toți fiind descendenții câțelușei Susan, din rasa corgi. Aceasta a primit-o pe Susan ca și animal de companie la vârsta de 18 ani. Moartea câinelui ei, Vulcan, a venit ca o veste dureroasă, mai ales că în acest an, Regina Elisabeta nu va avea familia aproape de Crăciun.

Potrivit sursei citate, se zvonește că Vulcan, prietenul loial al Reginei, ar fi murit în urmă cu câteva săptămâni la Castelul Windsor, însă durerea a fost prea mare pentru a fi anunțată vestea atunci. Patrupedu ar fi fost îngropat pe terenul Castelului Berkshire. Nu se știe încă ce vârstă avea cățelul și care este cauza morții.

Vulcan ar fi fost alături de Regina Elisabeta încă din anul 2007, având cel puțin 13 ani. Acum, Monarhul a rămas cu un singur cățel, Candy, care, împreună cu aceasta și cu Vulcan, a fost prezentat pe coperta Vanity Fair în 2018.

Tot în 2018, Regina Elisabeta şi-a pierdut câinele pe nume Susan, un corgi care se trăgea din cățeaua cu același nume și pe care a primit-o în anul 1944. Pe Susan, primul cățel corgi, a luat-o chiar şi în luna de miere cu Prinţul Philip, în anul 1947. În 2018, ea a luat decizia de a opri reproducerea cățeilor corgi, de frică că vor rămâne singuri după moartea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: