Redactia.ro
Home » Monden » Relația Andreei Raicu cu Matei Stratan trece la alt nivel! Vedeta i-a cunoscut pe părinții afaceristului

Relația Andreei Raicu cu Matei Stratan trece la alt nivel! Vedeta i-a cunoscut pe părinții afaceristului

GALERIE FOTO (2) Relația Andreei Raicu cu Matei Stratan trece la alt nivel

Relația Andreei Raicu cu Matei Stratan trece la alt nivel. Cei doi au fost surprinși de paparazzi când afaceristul a dus-o pe frumoasa vedetă să-i cunoscă părinții. 

Relația Andreei Raicu cu Matei Stratan trece la alt nivel

Andreea Raicu a fost surprinsă în urmă cu două luni ieșind din casa afaceristului Matei Stratan. Dacă atunci nu se știa nimic sigur despre legătura dintre ei, ei bine, acum clara relația Andreei Raicu cu Matei Stratan trece la alt nivel. Totul a devenit mult mai serios, dovadă fiind faptul că râvnitul afacerist a dus-o pe vedetă acasă la părinții lui.

La început, Andreea Raicu nu a vrut să dea prea multe detalii despre viața ei sentimentală. Aceasta a precizat doar că este din nou îndrăgostită și se vede cu un bărbat, însă nu a specificat care este relația dintre ei și mai ales cine este bărbatul care i-a sucit mințile. Paparazzi de la spynews.ro au stat cu ochii pe ei și au aflat că recent, cei doi îndrăgostiți au trecut la alt nivel în relație.

Reporterii au fost pe urmele vedetei și așa au observat că aceasta se întâlnește cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Dacă atunci ea ieșea din vila de lux a a milionarului, iar cei doi nu au prezentat prea multe semne că ar fi împreună, iată că relația lor a trecut deja la alt nivel. Recent, cei doi au fost văzuți în vizită la părinții milionarului.

Relația Andreei Raicu cu Matei Stratan trece la alt nivel
Andreea Raicu și Matei Stratan

După vizita la părinți, cei doi au părut foarte relaxați și cu un zâmbet larg pe față, semn că totul a decurs așa cum au vrut. Matei Stratan a ieșit alături de Andreea Raicu din locuință și a condus-o spre mașina ei, care se afla în curtea imobilului. Andreea Raicu s-a urcat singură în mașină și a plecat din curtea clădirii în care locuiesc părinții milionarului, iar el imediat a urcat înapoi în casă.

Matei Stratan este unul dintre cei mai râvniți burlaci

Matei Stratan este fiul unui dintre cei mai bogați români. De-a lungul vremii multe femei au sperat la inima afaceristului, iar atunci când el a confirmat relația cu Mădălina Ghenea foarte multe reprezentate ale sexului frumos au fost extrem de supărate că nu au reușit nici măcar să schimbe câteva vorbe cu celebrul milionar. Relația dintre el și una dintre cele mai frumoase românce nu a mers, însă în continuare îi va lega ceva pentru că cei doi au un copil împreună.

Devenind din nou un burlac râvnit, acesta a fost vânat de femei care mai de care, însă doar una a reușit să pună mâna pe el și anume Andreea Raicu. Chiar dacă nu au confirmat oficial că este ceva între ei, se pare că relația Andreei Raicu cu Matei Stratan a trecut la alt nivel.

Matei Stratan este un afacerist cunoscut și avocat. De asemenea, este moștenitorul unei averi fabuloase, estimată la 300 de milioane de euro. Familia Stratan are proprietăți în Londra, Toscana, Iași, București. În plus, magnații se laudă cu un parc auto impresionant și un iaht ancorat în Grecia.

Tatăl lui Matei Stratan este medicul român Dan Stratan, iar bunicii lui sunt Elena Stratan, medic ginecolog și proprietarul celei mai vechi clinici de ginecologie din Iași și Iulian Stratan, șeful secției de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgenţă “Sf. Spiridon”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: