Redactia.ro
Home » Monden » Relația ascunsă a Anamariei Prodan. Impresara s-a iubit cu un politician celebru din România

Relația ascunsă a Anamariei Prodan. Impresara s-a iubit cu un politician celebru din România

GALERIE FOTO (4) Relația ascunsă a Anamariei Prodan

Relația ascunsă a Anamariei Prodan. Impresara a recunoscut că divorțează de Laurențiu Reghecampf, mărturisind că este o femei puternică pentru a merge mai departe. Vizibil afectată, Anamaria Prodan încearcă să-și protejeze copiii de această situație. Cu toate astea, puțină lume știe că vedeta a fost la un pas să se căsătorească cu un politician celebru din România. Despre cine este vorba?

Relația ascunsă a Anamariei Prodan. Impresara s-a iubit cu un politician celebru din România

Relația ascunsă a Anamariei Prodan. Fiica cea mare a Ionelei Prodan a devenit una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România. Anamaria Prodan a trăit o perioadă cumplită în 2018, după moartea mamei sale, iar acum are parte de o situație deloc ușoară, după ce a recunoscut că divorțează de Laurențiu Reghecampf. Cu toate astea, impresara se declară o femeie puternică, dispusă treacă peste tot. Nu multă lume știe, dar Anamaria a avut o relație de iubire cu un politician celebru din România. Se întâmpla înainte să se căsătoreasă cu Reghe.

Este vorba despre Codrin Ștefănescu, care la acea vreme era un tânăr învățăcel al celebrului Corneliu Vadim Tudor. Relația lor nu a fost una pasageră. Ba din contră, Anamaria și Codrin aveau gânduri de căsătorie. Impresara a recunoscut într-o emisiune tv că a avut o relație de iubire cu politicianul Codrin Ștefănescu. Trebuia să aibă loc o nuntă, dar atunci a intrat pe fir Laurențiu Reghecampf. Relația celor doi s-a încheiat înainte să ajungă în fața stării civile, fiecare mergând drumuri separate. Codrin Ștefănescu a continuat să-și formeze o carieră în politică, devenind unul dintre cele mai controversate personaje din PSD. De cealalată parte, Anamaria a continuat să prospere și a ajuns un important agent de jucători.

Anamaria Prodan si Codrin Stefanescu

Codrin Stefănescu, divorț cu scandal

Codrin Stefănescu a fost căsătorit cu Alice Constantinică, împreună cu care are un copil. Politicianul a anunțat în 2017 că se desparte de soția sa. Într-o postare pe Facebook, Codrin declara că se separă de Alice, dând vina pe gelozia partenerei sale. Alice și Codrin au avut o relație de aproape trei ani, iar în iulie 2016 a venit pe lume băiatul lor, Radu. Iubirea a început în momentul în care drumurile li s-au intersectat. În vârstă de 24 de ani, Alice a venit în Capitală pentru a studia Dreptul, iar o perioadă a cochetat și cu modelingul. Este fiica unui botoșănean implicat la rândul său în politica, Dan Constantinică.

Între anii 2000-2004, Codrin Ștefănescu a fost deputat în Parlamentul României, ales pe listele PRM. A fost membru în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții. Ulterior a fost exclus din PRM, iar în 2001 s-a alătura PSD. A părăsit formațiunea și s-a înscris în Partidul Conservator. În 2009 a revenit în PRM, unde a fost numit președinte al filialei PRM București. În 2011 și-a dat demisia din PRM, și din toate funcțiile de stat. În 2018 a candidat pentru funcția de secretar general al partidului, dar a pierdut în fața lui Marian Neacșu. În septembrie 2021, Liviu Dragnea a dezvăluit că susține un nou partid politic, în fruntea căruia se află Ștefănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: