Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rețetă de macaroane cu brânză și stafide. E cea mai simplă și gustoasă rețetă

Rețetă de macaroane cu brânză și stafide. E cea mai simplă și gustoasă rețetă

GALERIE FOTO (2) Rețetă de macaroane cu brânză și stafide

Macaroanele cu brânză sunt un desert preferat de toată lumea. Sunt simplu de făcut, doar le bagi la cuptor și gata! Iată cea mai bună rețetă de macaroane cu brânză!

Rețetă macaroane cu brânză. Sunt delicioase dacă le faci așa

Macaroanele cu brânză sunt o rețetă deja clasică, care ne amintește de fideaua cu lapte și arome din copilărie. Sunt pe placul tuturor și nu vei da niciodată greș cu ele!

Această rețetă de macaroane cu brânză este cea mai bună pe care o voi încerca vreodată. Mai mult decât rețeta clasică, aceasta este o budincă de macaroane cu un miros îmbietor, care va fi pe placul tuturor invitaților tăi.

Lista de ingrediente nu este una prea mare și nici nu ai nevoie să fii un bucătar desăvârșit pentru a putea să faci rețeta dulce.

Ingrediente

250 g paste

4-5 ouă

5-600 g brânză proaspătă, urdă sau cas dulce, fără sare

1 praf de sare

200 g iaurt sau smântână

200 g zahăr

50 g stafide înmuiate în rom

vanilie, coajă de lămâie, fructe confiate după dorința

50 g unt pentru uns formă și pus deasupra

Începem această rețetă prin a fierbe pastele apă cu sare în funcție de tipul pe care l-am ales și de ceea ce scrie pe ambalaj. De obicei acolo este publicat timpul recomandat de fierbere. Când acestea sau gătit le scurgem și le clătiți cu apă rece. Ai doilea pas este să punem pastele într-un castron și adăugăm toate ingredientele celelalte adică zahărul, ouăle, brânza, iaurtul, sarea, stafidele și aromele în funcție de gustul fiecăruia. Le amestecăm pe toate foarte bine.

Pregătim tava pe care o vom pune la cuptor și o ungem cu unt, iar apoi o tapetam cu o lingură de făină sau pesmet. Putem, de asemenea, să punem niște hârtie de copt să fim siguri că macaroanele sau pastele, indiferent ce am ales, nu se vor lipi. Deasupra punem câteva cubulețe de unt care ajută preparatul nostru să aibă o culoare aurie. Preîncălzim cuptorul la 180 ° și după aceea punem budinca la gătit pentru 30 sau 40 de minute, până în momentul în care este rumenă la suprafață. Aceasta se poate servi atât fierbinte, cât și rece.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: