Redactia.ro
Home » Știri » Rică Răducanu fusese internat în salonul care a luat foc la Matei Balș! În ce stare se află soția lui

Rică Răducanu fusese internat în salonul care a luat foc la Matei Balș! În ce stare se află soția lui

Rică Răducanu fusese internat în salonul care a luat foc la Matei Balș! În ce stare se află soția lui

Rică Răducanu fusese internat în salonul care a luat foc la „Matei Balș”! Fostul fotbalist a scăpat de tragedie după ce a fost externat cu puțină vreme înainte. 

Rică Răducanu fusese internat la Matei Balș

Vineri, 29 ianuarie 2021, a fost o zi cumplită, care s-a lăsat cu pierderea a cinci oameni. Un incendiu a izbucnit la Spitalul Matei Balș, la secția ATI, iar în urma accidentului cinci persoane și-au pierdut viața.

Rică Răducanu este o persoană foarte norocoasă, deoarece acesta a fost externat cu puțin timp înainte ca incendiul să cuprindă unul din pavilioanele spitalului. Fostul fotbalist a fost internat timp de două săptămâni la Institutul Matei Balș, fiind infectat cu noul coronavirus. După ce a scăpat ca prin urechile acului, Rică Răducanu a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru Antena Stars, dezvăluind și care este starea de sănătate a soției sale, ea încă internată în unitatea spitalicească.

Fostul sportiv a spus pentru Antena Stars că este șocat de cele auzite și că se bucură că soția lui a fost ferită de Dumnezeu de flăcările uriașe. Din păcate, Rică Răducanu a mărturisit că acum se confruntă cu alte probleme de sănătate. Fostul jucător a spus că i s-a infectat nasul și i s-a umflat foarte rău, motiv din cauza căruia abia mai poate respira, scrie spynews.ro.

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Acum am alte belele, mi-am infectat nasul, mi s-a umflat, abia stau și mă doare de mor, vreau să văd unde mă duc, dar e și sâmbătă… Nu știu ce am făcut”, a spus Rică Răducanu pentru Antena Stars.

Rică Răducanu fusese internat în salonul care a luat foc la Matei Balș! Rică Răducanu și soția lui au trecut prin clipe grele, fiind și ei diagnosticați cu COVID-19. Din fericire, fostul fotbalist a fost externat, însă partenera lui de viață a rămas la Matei Balș, din cauza unei forme mai grave a bolii.

Care este starea de sănătate a soției lui

Fostul fotbalist, Rică Răducanu a declarat că se bucură de faptul că soția lui nu a fost adusă în salon cu el, deoarece ieri viața ei ar fi putut fi pusă în pericol. Conform spuselor lui, acesta a fost internat în pavilionul respectiv timp de două săptămâni.

”Nevasta mea e încă la „Matei Balș”. A avut noroc. Eu am stat la pavilionul 5 care a luat loc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe… Chiar acolo am stat 2 săptămâni”, a declarat Rică Răducanu.

Rică Răducanu fusese internat în salonul care a luat foc la Matei Balș! Mai mult, el a mărturisit că le este recunoscător medicilor, pentru că au văzut cât de mult muncesc în cadrul spitalului. De asemenea, Rică Răducanu consideră că medicii de la Matei Balș sunt uneori depășiți de situație, deoarece Spitalul este foarte aglomerat.

”Am fost chiar acolo unde a luat foc. La pavilionul 5. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația. Știi cum e, chiar dacă sunt noi instalațiile, astea sunt vechi, dar se mai găsește câte o nenorocire când e așa o aglomerație”, a mai adăugat el.

Despre soția lui, acesta a spus că vorbește în fiecare zi, dimineața și seara, însă nu-i place cum ”se prezintă” în conversație. Se pare că soția lui se confruntă și cu o problemă cu rinichii.

”Am folia asta, bag mâna pe nas, am un corp în nas, l-am rupt și s-a umflat tot. Nu prea respir calumea, că s-a umflat. Eu și așa nu respir. Cu nevasta vorbesc dimineața și seara, altfel, stă prin aparate. E binișor a zis ea, dar nu prea-mi place cum vorbește la telefon. Ea are și probleme cu rinichii și e mai greu, e mai plinuță”, a mai transmis acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: