Redactia.ro
Home » Știri » Rică Răducanu, declarații după externarea din spital. Soția fostului fotbalist este încă internată, în stare gravă

Rică Răducanu, declarații după externarea din spital. Soția fostului fotbalist este încă internată, în stare gravă

Rică Răducanu a fost diagnosticat cu noul coronavirus, fiind internat timp de două săptămâni în spital. În urmă cu puțin timp, acesta s-a întors acasă, dar și-a lăsat soția în spital, deoarece aceasta suferea de o formă mai gravă a bolii. 

 

Rică Răducanu, declarații după externarea din spital

În urmă cu mai bine de o săptămână, fostul portar de la FC Rapid a declarat că soția lui este intubată, în urma infectării cu virusul SARS-COV-2. Rică Răducanu a fost internat în același spital, dar a avut o formă mult mai ușoară a bolii. Acum, Rică Răducanu a fost externat și a vorbit pentru prima oară despre starea de sănătate a soției sale.

Soția acestuia se află încă în stare gravă și are nevoie de aparate pentru a respira.

De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase…Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără…îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. (…) Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare”, a spus Rică Răducanu în exclusivitate pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.ro. 

Fostl fotbalist a menționat că el este acasă în acest moment și că nu mai ia niciun tratament. Cu toate acestea, Rică Răducanu este nevoit să stea în izolare timp de o săptămână, până se va testa din nou, pentru a ști sigur că este vindecat.

„Nu mi-a dat niciun tratament. Nici în spital nu prea am făcut. Am venit acasă, sunt singur. Nu are nimeni voie să vină. Șapte zile trebuie să stau așa, până îmi face un test”, a mai explicat fostul sportiv.

Vestea că Rică Răducanu a fost infecatt cu noul coronavirus a fost dată chiar de clubul  FC Rapid. Reprezentanții clubului au postat un mesaj pentru a-i arăta că îi sunt alături.

Eu nu sunt chiar grav, dar nevastă-mea e rău. Nu știu de unde am luat beleaua, de unde a apărut. Pe ea o dureau toate. M-am dus să fac testul și m-a găsit și pe mine. Nevastă-mea e de vineri la spital, eu vineri am făcut testul. Fiu-miu a zis să mergem la spital. Ea a avut frisoane, ea e pusă la oxigen, e intubată în alt pavilion. Eu nu am simptome așa rele. E o perioadă urâtă, să aveți grijă de voi”, a declarat Rică Răducanu de pe patul de spital, intrat în direct prin telefon, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: