Redactia.ro
Home » Știri » Rică Răducanu se teme pentru viața soției sale! Femeia se resimte crunt după infectarea cu Covid

Rică Răducanu se teme pentru viața soției sale! Femeia se resimte crunt după infectarea cu Covid

Rică Răducanu se teme pentru viața soției sale! Femeia se resimte crunt după infectarea cu Covid

Rică Răducanu este îngrijorat de starea de sănătate a soției sale! Femeia a stat timp de o lună internată în spital după ce a fost infectată cu noul coronavirus. 

Rică Răducanu se teme pentru viața soției sale

Rică Răducanu a fost internat în luna ianuarie a acestui an în spital, fiind infectat cu noul coronavirus. din păcate și soția lui a fost descoperită pozitivă la testare, iar femeia a avut nevoie de o perioadă mult mai lungă de spitalizare în comparație cu soțul său. Acum, fostul portar al echipei naționale este îngrijorat de starea de sănătate a soției lui.

Rică Răducanu nu a manifestat simptome acute ale bolii, iar vindecarea s-a produs mai repede. Însă despre partenera lui de viață nu a putut spune același lucru.

”A fost beleaua de pe lume să stau singur acasă, când era soţia în spital, m-au luat toate gândurile. Soţia încă nu e foarte bine, a stat o lună în spital. Nu prea e bine. O lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta. I-am luat aparat de oxigen acasă. E şi cu alte probleme. E rea boala asta. Nevastă-mea e mai tare însă psihic ca mine”, a declarat Rică Răducanu, în cadrul unei emisiuni tv.

Acum, Rică Răducanu se descurcă destul de greu, încercând să își țină problemele de sănătate preexistente în frâu. Recent, acesta a suferit și o intervenție chirurgicală la inimă, fiind necesar să i se monteze un stent.

”Mi-a pus şi un stent acum la inimă. A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat. La rinichi sunt cel mai rău. Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost şi la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac nişte terapii noi. E urât”, a mai spus acesta.

Rică Răducanu, din nou pe mâna medicilor

Rică Răducanu a fost operat de urgență după ce a întâmpinat dificultăți de respirație. Totul se întâmplă la câteva zile, după ce Rică Răducanu a fost infectat cu noul coronavirus. În ultima vreme, Rică Răducanu s-a tot plâns de dureri de nas, care îl împiedicau să respire corespunzător. Medicii i-au spus că are un  furunc nazal, care trebuie îndepărtat.

Atunci când a fost depistat cu Covid19, Rică Răducanu a fost internat împreună cu soția sa. Aceasta se află în continuare în spital.

”De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase…Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără…îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. (…) Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare”, a spus Rică Răducanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: