Redactia.ro
Home » Monden » Richard Gere se chinuie pe patul de spital! A fost internat de urgenţă, iar veştile nu sunt îmbucurătoare

Richard Gere se chinuie pe patul de spital! A fost internat de urgenţă, iar veştile nu sunt îmbucurătoare

Richard Gere (73 ani) se confruntă cu probleme mari de sănătate. Actorul american a fost spitalizat în timpul vacanței pe care o petrecea cu familia în Mexic. El a fost diagnosticat cu pneumonie.

Înainte de a pleca în Mexic, Gere acuza deja o tuse supărătoare, care s-a înrăutățit în timpul vacanțe.

Gere a trecut pe antibiotice

Actorul de peste Ocean a stat internat o noapte în spital, unde doctorii i-au acordat un tratament adecvat, inclusiv antibiotice. Apoi, medicii au fost de acord să-l externeze, pentru a se putea recupera acasă.

Întreaga familie s-a simțit rău în ultima vreme, cel mai probabil tot în urma unei presupuse răceli. Vestea bună este că Richard Gere se recuperează și că a ales să își continue vacanța din Mexic alături de copii.

„Vă mulțumesc tuturor pentru urări … după 3 săptămâni în care toată lumea a fost bolnavă, azi mă simt în sfârșit mai bine! Vă mulțumesc pentru iubirea voastră”, a postat soția actorului.

Apropiaţii actorului au spus că „bătrânul” Gere avea o tuse severă și credea că are o răceală comună, însă în cele din urmă a fost convins de soție să meargă la spital. Actorul poartă acum o mască medicinală. Partea bună e că Richard se recuperează și că a ales să își continue vacanța din Mexic alături de copii.

Soţia actorului e jurnalistă

Richard Gere s-a însurat cu jurnalista de origine spaniolă Alejandra Silva în anul 2018. Între cei doi, este o diferență de 33 de ani. Au împreună un fiu de 4 ani, Alexander, și un alt băiețel născut în 2020.

Pe lângă cei doi copii din actuala căsnicie, Gere este și tatăl unui fiu de 23 de ani, Homer James, pe care îl are din căsnicia cu Carey Lowell.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: